Lähihoitajan toimia tehostetussa palveluasumisessa

Seinäjoen kaupungin ikäihmisten palvelujen tulosalueella, ikäihmisten tehostetussa palveluasumisessa on haettavana lähihoitajan toimia. Toimien alkusijoituspaikkoina ovat Simunanrannan palvelukeskus (1), Koivukaaren Apilakoti Peräseinäjoella (3) ja Myllypuistokoti (1).

Palvelukeskuksissa hoidetaan sekä lyhyt- että pitkäaikaishoitoa tarvitsevia ikäihmisiä. Hoitotyössä painottuu asiakkaiden toimintakyvyn tukeminen ja edistäminen sekä omaishoitajien tukeminen. Työ on kolmivuorotyötä.

Haemme joukkoomme myönteisen vanhuskäsityksen omaavia, laaja-alaisesta työstä kiinnostuneita lähihoitajia. Erityisesti arvostamme perehtymistä muistisairauksiin ja sitoutumista kuntouttavaan työotteeseen sekä omahoitajuuteen. Odotamme hakijoilta hyvän ammattitaidon lisäksi joustavuutta, luovuutta ja kykyä itsenäiseen asiakastyöhön. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, iloista mieltä ja innokkuutta kehittää toimintaamme.
Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työn sekä itseään kehittävän työyhteisön.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto esim. lähihoitaja tai muu vastaava tutkinto (laki 817/2015).
Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.
Valittujen on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä työterveyshoitajan todistus terveydentilastaan.
Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja LOVe lääkehoidon osaamista. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.
Koeaika 4 kk.

Katso Kuntarekryssä Takaisin työpaikkalistaukseen