Lähihoitajan toimet, ikäihmisten palvelut

Seinäjoen kaupungin ikäihmisten palvelujen tulosalueella vanhusten palvelukeskuksissa on haettavana kuusi (6) lähihoitajan tointa. Toimien alkusijoituspaikat sijoittuvat Ylistaron alueelle (Västinkartano ja Hopeasiipi) ja Nurmon alueelle (Teponkartano) seuraavasti:

2 lähihoitajaa Västinkartanon palvelukeskukseen
2 lähihoitajaa Ylistuvan palvelutalon Hopeasiipeen
2 lähihoitaja Teponkartanon palvelukeskukseen

Tehostetun asumispalveluyksikön hoitotyössä korostuu asukkaiden toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen. Haemme joukkoomme vanhustyöhön suuntautunutta työntekijää, jolla on oikea asenne. Odotamme hyvän ammattitaidon lisäksi joustavuutta, kykyä itsenäiseen asiakastyöhön, hyviä yhteistyötaitoja sekä halua oppia uutta. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto, lähihoitaja (nimikesuojattu ammattihenkilö, Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015, Valtioneuvoston asetus 153/2016). Edellytämme rekisteröitymistä Valviran sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin nimikesuojattuna ammattihenkilönä. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä työnantajalle todistus terveydentilasta sekä huumausainetestistä. Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja ajalla 1.1. – 31.12.2022 48 a §:n mukaista rokotussuojaa ja LOVe lääkehoidon osaamista. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Työ alkaa 1.10.2022 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus SOTE-TES:n mukaan. Koeaika 6 kk.

Mainitse hakemuksessa mihin yksikköön haet ensisijaisesti.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen