Lähihoitajan sijaisuus Risuviidan asumisyksikössä

Risuviidan asumisyksikössä on haettavana lähihoitajan sijaisuus 30.4.2021 saakka. Risuviidan asumisyksikkö tuottaa tehostettua asumista kehitysvammaisille henkilöille. Tehostetun asumisen paikkoja on seitsemän. Näiden lisäksi tukea annetaan Risuviidan pihapiirissä oleville tuetun asumisen asukkaille. Työ on 3-vuorotyötä (aamua, iltaa, yövuoroa).

Lähihoitajan työhön kuuluu asumisyksikön asukkaiden arjen ohjaus, hoito ja avustaminen päivittäisissä toiminnoissa ja itsenäisessä elämässä. Työssä tärkeää on myös asukkaiden läheisten ja verkostojen kanssa tehtävä yhteistyö. Olet meidän tiimiimme kuuluva henkilö, jos sinulla on kehitysvamma-alan tuntemusta, hyvät vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot sekä organisointikykyä. Erityisesti työkokemus autisminkirjon henkilöiden kanssa tehtävästä työstä katsotaan eduksi.

Pätevyysvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015).

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Lääkehoidon lupien tulee olla suoritettuina.
Työn aloitus mahdollisimman pian.

Katso Kuntarekryssä Takaisin työpaikkalistaukseen