Lähihoitajan sijaisuudet, kotihoito Kaakkoinen

Olisitko Sinä etsimämme reipas hoitaja kotihoitoon? Kaipaamme tiimiimme kahta lähihoitajaa määräaikaisiin työsuhteisiin kotihoidon Kaakkoiselle alueelle. Voit olla jo valmis hoitaja tai lähihoitajaopiskelija (mahdollisuus oppisopimukseen). Työn aloitus on sovittavissa, määräaikaisuuden kestot 26.9.2023 ja 16.11.2023 asti.

Seinäjoen kotihoidossa on neljä aluetta, jotka ovat Pohjoinen, Eteläinen, Itäinen ja Kaakkoinen alue. Lisäksi koko kotihoidon alueella toimivat varahenkilöstö, psykiatrinen tiimi, kotikuntoutustiimi sekä etä- ja tukipalvelukeskus. Maantieteellisesti Kaakkoinen alue on pienin kotihoidon alueista, rajautuen Upasta Kasperiin ja välimatkat alueellamme ovat lyhyet.

Lähihoitajana työpäiväsi kotihoidossa koostuu monipuolisista työtehtävistä, perushoivan lisäksi esimerkiksi haavanhoidoista, lääkehoidosta ja toimintakyvyn arvioinnista. Jokaisella asiakkaalla on yksilöllinen avun tarve, johon kotihoito vastaa sovitun suunnitelman mukaisesti kuntouttavalla työotteella. Työ toteutetaan tiimityönä omahoitajuuden periaatteita noudattaen. Työmme on liikkuvaa, monipuolista ja vaihtelevaa eikä yksikään päivä ole samanlainen. Meillä pääset tekemään mielenkiintoista, vastuullista ja itsenäistä työtä sekä kehittämään ammattitaitoasi.

Toivomme sinun olevan rohkea kohtaamaan uusia tilanteita sekä omaavan hyvät työyhteisö- ja vuorovaikutustaidot. Työ edellyttää hyvää organisointikykyä ja joustavuutta muuttuvissa tilanteissa. Meillä saat hyvän ja kattavan perehdytyksen työtehtäviisi ja tukenasi toimii alueemme mukava ja ammattitaitoinen tiimi. Kotihoito vastaa asiakkaiden avun tarpeisiin vuoden jokaisena päivänä ja työskentelemme kahdessa vuorossa. Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihisi.

Kelpoisuusehtona hoitajan tehtäviin on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (kuten lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Valmiilta hoitajilta edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Huomioimme myös lähihoitajaopiskelijat ja opiskelijalla on mahdollisuus oppisopimukseen.

Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on toivottavaa, mutta ei kuitenkaan täysin välttämätöntä. Liikkuminen on mahdollista myös polkupyörällä. Kotihoidon lääkeluvat tulee olla suoritettuna tai suorittaa kahden kuukauden kuluessa työsuhteen alusta. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Valinnassamme painotamme hakijan sopivuutta ko. tehtävään ja tiimiin. Edellytämme tartuntalain (1227/2016) 48a §:n mukaista rokotussuojaa ajalla 1.2-31.12.2022. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka. Koeaika on puolet työsopimuksen kestosta, maksimissaan 6 kuukautta.

Vuoden 2023 alusta toimet ja tehtävässä toimivat henkilöt tulevat siirtymään liikkeenluovutusperiaatteella Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueelle.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme!

Haastatteluja ja mahdollisia valintoja sijaisuuksiin voidaan tehdä jo hakuaikana.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen