Lähihoitajan kesäsijaisuus oppisopimuksella

Hei lähihoitajaopiskelija, haluatko vauhdittaa opintojesi etenemistä? Jos vastasit kyllä, tule meille kotihoidon Eteläiselle alueelle kesätöihin oppisopimuksella! Meillä on tarjota sinulle työtä koko kesäksi tai halutessasi vain osaksi kesää. Työtehtävät ja opinnot suunnitellaan yhteistyössä työpaikan, opiskelijan ja oppilaitoksen kanssa. Kesäoppisopimuksella voit vauhdittaa opintojesi etenemistä, saaden samalla arvokasta työkokemusta ja palkkaa.

Ei haittaa, vaikka sinulla ei ole vielä kokemusta kotihoidosta. Voit tulla rohkeasti kokeilemaan millaista työ kotihoidossa on. Lupaamme huolehtia hyvästä perehdytyksestä ja tukenasi toimii alueen moniammatillinen tiimi, jossa autamme toinen toisiamme. Työ kotihoidossa on liikkuvaa, monipuolista ja vaihtelevaa. Yksikään päivä ole samanlainen, joten meillä kesästäsi ei tule tylsää. Meillä pääset tekemään mielenkiintoista ja itsenäistä työtä ja kehittymään ammatillisesti. Itsenäisestä työstä huolimatta et kuitenkaan koskaan ole yksin vaan tukea ja apua on aina saatavilla.

Edellytämme kiinnostusta ikäihmisten hoitoa kohtaan ja aitoa kohtaamisen tahtoa. Lisäksi ennen kaikkea reipas ja positiivinen asenne ratkaisee! Toivomme sinun olevan rohkea kohtaamaan uusia tilanteita sekä omaavan hyvät työyhteisö- ja vuorovaikutustaidot.

Kotihoidossa työskennellään kahdessa vuorossa viikon jokaisena päivänä, mutta meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihisi. Eteläinen alue rajautuu maantieteellisesti Huhtalasta Peräseinäjoelle. Ajokortti ja oma ajoneuvo (auto, mopo, skootteri) on alueella välttämätön. Käytössä on myös työautoja. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Tehtävänmukaiset lääkeluvat tulee suorittaa (tämä järjestyy työnantajan puolelta). Edellytämme tartuntalain (1227/2016) 48a §:n mukaista rokotussuojaa ajalla 1.2-31.12.2022. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.
Haastatteluja ja mahdollisia valintoja tehdään jo hakuaikana.

Tervetuloa viettämään ihana kesä meidän kanssa!

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen