Lähihoitaja kotihoidon Pohjoiselle alueelle

Olisitko Sinä etsimämme reipas hoitaja kotihoitoon? Kaipaamme tiimiimme määräaikaiseen tehtävään lähihoitajaa kotihoidon Pohjoiselle alueelle. Tällä hetkellä avoimena sijaisuus ajalle 8.11.2021-15.8.2022. Mahdollisuus aloittaa myös sopimuksen mukaan.

Seinäjoen kotihoito on jaettu neljään alueeseen pohjoinen, itäinen, eteläinen ja kaakkoinen. Lisäksi kotihoidossa toimii varahenkilöstö, kotikuntoutustiimi, tukipalvelut ja psykiatrinen tiimi. Pohjoinen alue rajautuu maantieteellisesti Joupista Ylistaroon. Alueella toimii neljä eri tiimiä.

Lähihoitajana osallistut asiakkaiden hoito- ja hoivatyön käytännön suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. Kotihoidon työ toteutetaan tiimityönä omahoitajuuden periaatteita noudattaen. Työssä korostuu asiakkaan aktivoiminen omassa arjessa toimimiseen, joten sinulla tulee olla toimintakykyä tukeva ja kuntouttava työote. Työmme on liikkuvaa, monipuolista ja vaihtelevaa eikä yksikään päivä ole samanlainen. Meillä pääset tekemään mielenkiintoista, vastuullista ja itsenäistä työtä sekä kehittämään ammattitaitoasi.

Työ kotihoidossa edellyttää vastuullista asennetta, ihmisläheistä arvomaailmaa, organisointikykyä ja joustavuutta muuttuvissa tilanteissa sekä aitoa kiinnostusta vastata asiakkaiden tarpeisiin. Toivomme sinun olevan rohkea kohtaamaan uusia tilanteita sekä omaavan hyvät työyhteisö- ja vuorovaikutustaidot. Perehdytämme työntekijämme työtehtäviin ja tukenasi toimii alueemme mukava ja ammattitaitoinen tiimi. Kotihoidossa työskennellään kahdessa vuorossa viikon jokaisena päivänä, mutta meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihisi.

Kelpoisuusehtona hoitajan tehtäviin on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (kuten lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Huomioimme myös valmistuvat ja loppuvaiheen opiskelijat.

Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen kotihoidosta tai ikäihmisten hoivasta ja huolenpidosta. Kotihoidon lääkeluvat tulee olla suoritettuna tai suorittaa viimeistään työsuhteen alkaessa. Valinnassamme painotamme hakijan sopivuutta ko. tehtävään. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Tervetuloa joukkoomme!

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen