Lähihoitaja

Kytösavun asumisyksikössä on haettavana lähihoitajan sijaisuus ajalle 16.3.2022-25.1.2023. Kytösavun asumisyksikkö tuottaa tehostettua asumista kehitysvammaisille henkilöille. Asiakaspaikkoja on 14 ja yksi asunto on tilapäiseen käyttöön. Työ on 3-vuorotyötä (aamua, iltaa, yövuoroa).

Lähihoitajan työhön kuuluu asumisyksikön asukkaiden arjen ohjaus, hoito ja avustaminen päivittäisissä toiminnoissa sekä itsenäisessä elämässä. Työssä on tärkeää myös asukkaiden läheisten ja verkostojen kanssa tehtävä yhteistyö. Olet meidän tiimiimme kuuluva henkilö, jos sinulla on kehitysvamma-alan tuntemusta, hyvät vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot sekä organisointikykyä.

Pätevyysvaatimuksena sijaisuuteen on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015). Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Palkkaus määräytyy SOTE-TES:n mukaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Lääkehoidon lupien tulee olla suoritettuina ennen sijaisuuden alkamista. Koeaika 6 kk.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen