Kuntoutusohjaajan sijaisuus

Sosiaali- ja terveyskeskuksessa on haettavana kuntoutusohjaajan sijaisuus ajalle 1.1.-31.12.2022.

Seinäjoen kaupungin mielenterveyskuntoutuksen palvelut sijoittuvat aikuissosiaalityöhön. Kyseessä ovat työikäiset asiakkaat. Kuntoutusohjaus on osa mielenterveyskuntoutujille annettavaa palvelua. Työntekijät toimivat yhteistyössä sosiaalikeskuksen sosiaalityöntekijän, sosiaaliohjaajan ja psykiatrisen sairaanhoitajan kanssa. Kuntoutusohjaajat tekevät asiakassuunnitelman mukaisia kotikäyntejä asiakkaiden luo. Lisäksi työskennellään asiakkaiden osallisuutta edistävästi kodin ulkopuolisessa toiminnassa. Tehtäviin kuuluvat myös ryhmätoiminnot. Kuntoutusohjauksen tavoitteena on itsenäisen asumisen tukeminen sekä arjessa tapahtuva ohjauksellinen tuki.

Pätevyysvaatimuksena tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja tai muu vastaava tutkinto, johon sisältyy mielenterveys- ja päihdetyön suuntautumisen opinnot.

Hakijalta edellytetään yleisimpien psyykkisten sairauksien tuntemusta, neuropsykiatrista osaamista sekä kykyä työskennellä verkostomaisesti. Joustavuus tiimityössä katsotaan eduksi.
Työtehtävissä tarvitaan oman auton käyttömahdollisuutta.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä työterveyshoitajan todistus terveydentilastaan.
Koeaika on 4 kk.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen