Kunnossapitomestari

Seinäjoen kaupunki hakee osaavaan joukkoonsa kunnossapitomestaria kaupunkiympäristön toimialalle katujen kunnossapidon tulosyksikköön Peräseinäjoen toimipisteeseen.

Hakuaika jatkuu, hakuaikaa on jatkettu uudelleen 26.4.2021 klo 15 saakka.

Yhdyskuntatekniikan katujen kunnossapidossa ja rakentamisessa kunnossapitomestarin tehtäviin kuuluu liikenneväylien ja -alueiden, hulevesiverkoston, maa- ja vesirakenteiden sekä kaupungin hoidossa olevien yksityisteiden kunnossapito, rakentaminen ja rakennuttamistehtävät. Kunnossapitomestari toimii myös puistotoimen ja kiinteistönhoidon henkilöstön lähiesimiehenä. Lisäksi tehtäviin kuuluu yksityisteihin liittyvät hallinnolliset asiat koko Seinäjoen kaupungin alueella sekä yksityistiejaoston esittelijän tehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään teknikon tutkinto teknisestä oppilaitoksesta rakennustekniikan alalta. Lisäksi edellytetään vähintään 3 vuoden työkokemusta katujen kunnossapidon, kiinteistöjen kunnossapidon tai maanrakentamisen esimiestehtävistä.

Toivomme hakijan olevan yhteistyökykyinen ja itsenäisen työotteen omaava, jolla on myös sujuva kirjallinen ja suullinen esiintymistaito sekä vähintään kohtuulliset tietotekniikan perustaidot. Oman auton käyttö työtehtävien hoidossa on välttämätöntä.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä terveydenhoitajan todistus terveydentilastaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virka tulee ottaa vastaan 1.6.2021 tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Hakemukset 26.4.2021 klo 15.00 mennessä Kuntarekry.fi-sivuston kautta.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen