Kotihoidon palvelukoordinaattori

Oletko Sinä etsimämme palvelukoordinaattori määräaikaiseen tehtävään kotihoitoon? Määräaikaisuus on ajalla 16.8.2021- 5.7.2022, mahdollisesti jatkuen.

Työtehtävänäsi on vastaanottaa asiakkaita kotihoidon palveluiden piiriin, suunnitella, toteuttaa ja arvioida asiakkaiden tarvitsemaa tukea ja hoitoa yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Työ sisältää toimistotehtäviä kuten asiakkaiden sisäänkirjausta sekä tiimin kanssa yhteistyön tekemistä. Lopullinen tehtäväkuva tarkentuu valittavan henkilön ominaisuuksien, osaamisen ja työkokemuksen pohjalta.

Palvelukoordinaattorin työ on tällä hetkellä päivätyötä sisältäen satunnaisesti päivystystä viikonloppuisin ja pyhisin. Työssä menestyminen edellyttää joustavuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, valmiuksia liikkuvaan työhön, asiakaslähtöisyyttä, tiimityötaitoja, ikääntyneen asiakkaan sosiaalista osallisuutta tukevaa ja edistävää osaamista sekä vastuullista tapaa työskennellä.

Kelpoisuusvaatimuksena kotihoidon palvelukoordinaattorin tehtävään on AMK-tasoinen sosiaali- tai terveysalan koulutus tai vastaava opistotasoinen koulutus (geronomi, sairaanhoitaja, sosionomi). Edellytämme valmistuneelta rekisteröitymistä Valviran sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Koeaika on puolet työsopimuksen kestosta, maksimissaan 4 kuukautta. Valitun tulee suorittaa koeaikana vaadittavat lääkehoidon osaaminen verkossa -tutkinnonosat.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Kati Isomäki
Aluepäällikkö, kaakkoinen alue
Seinäjoen kaupungin kotihoito
puh. 040 5909 724 Arkisin klo 9-11

Järjestämme työhaastattelut 29.-30.6.2021.

Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä.
Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.
Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen