Koordinaattori

Seinäjoen kaupungin nuorisopalvelut hakee koordinaattoria kehittämishankkeeseen

Seinäjoen kaupungin nuorisopalvelut käynnistää AVI:n rahoituksen avulla Nuorisotyö kouluissa -yhteistoimintamalli -hankkeen. Hankkeen tavoitteena on tuottaa toimintamalli koulunuorisotyön toteutukseen Seinäjoen alueella.

Tarjoamme monipuolista työtä, jossa sinulla on mahdollisuus olla mukana luomassa kestävää ja vaikuttavaa tapaa tehdä nuorisotyötä kouluissa.

Koordinaattorin pääasiallisiin tehtäviin kuuluu hankekokonaisuuden hallinnointi ja käytännön toteutus, yhteistyö nuorisotyöntekijöiden ja koulujen oppilashuoltoa tekevien palveluntuottajien kanssa, hankkeen etenemisen ja toteutuksen sisäinen ja ulkoinen viestintä sekä hankekokonaisuuden seuranta, raportointi ja arviointi.

Edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä kirjoitustaitoja. Eduksi katsotaan nuorisotyön ja oppilaitoksien hyvinvointityön tunteminen, kokemus kehittämistyöstä sekä verkostojen tunteminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Tehtäväkohtainen palkka on 2400 € / kk. Työaika on 80 %, eli 30,6h / viikko (täydellä 38,25h työajalla palkka olisi n. 3000 € / kk). Palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät Kunta-alan yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Noudatamme 3 kk koeaikaa.

Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) sekä toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Työsuhteen aloitusajankohta sovitusti elokuulla/syyskuulla 2024. Hankkeen kokonaiskesto on n. 9 kk.
Haastatteluja toteutetaan jo hakuaikana.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen