Kiinteistönhoitaja

Seinäjoen museoihin haetaan kiinteistönhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Seinäjoen museoihin kuuluvat Etelä-Pohjanmaan museo, Suojeluskunta- ja Lotta Svärd -museo, Sairaalamuseo sekä Riihimuseo, yhteensä yli 40 museorakennusta. Seinäjoen museot toimii alueellisena vastuumuseona Etelä-pohjanmaan alueella.

Tarjoamme kiinnostavan ja monipuolisen tehtävän asiantuntijaorganisaatiossamme. Kiinteistönhoitajan tehtäviin kuuluvat museorakennusten kiinteistönhoitotehtävät sekä osallistuminen tarvittaessa museoiden siivoustöihin sekä avustaminen näyttely- ja kokoelmatöissä ja tapahtumatuotannossa.

Edellytämme kokemusta vastaavista työtehtävistä ja kiinteistönhoitoon liittyvää teknistä osaamista. Hakijan eduksi luetaan museokiinteistöjen hoitoon soveltuva ammattitutkinto sekä kokemus museotyöskentelystä ja vanhojen rakennusten huolto- ja korjaustehtävistä. Arvostamme organisointikykyä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta ja yhteistyötaitoja. Työhön orientoitumista edesauttavat museoalan arvostus ja alan toimintaperiaatteiden tuntemus.

Työtehtävien hoitaminen edellyttää ajokorttia. Koeaika on 6 kuukautta. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilastaan.

Työaika on 38,25 h/vko.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen