Kesäreportteri

Kolmen kuukauden mittaisen kesäpestisi aikana ideoit ja toteutat lyhytvideoita Seinäjoen kaupungin kanaviin. Tehtäviisi kuuluu myös tiedotteiden kirjoittaminen ja verkkosivujen ylläpitäminen.

Tule meille kesäreportteriksi!

Kolmen kuukauden mittaisen kesäpestisi aikana ideoit ja toteutat lyhytvideoita Seinäjoen kaupungin kanaviin. Tehtäviisi kuuluu myös sisällöntuotanto kaupungin viestintäkanaviin. Kirjoitat tiedotteita, ylläpidät verkkosivuja ja olet mukana viestinnän ja markkinoinnin suunnittelussa.

Sinulla on:
-Kokemusta videotuotannosta somekanaviin
-Kokemusta ja osaamista somekanavien hallinnasta ja ylläpidosta
-Erinomainen kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito
-Ideoita ja uutisnenää
-Oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä

Sinulla on jo kokemusta viestintätyöstä tai olet opintojesi loppusuoralla. Pystyt itsenäiseen projektityyppiseen työhön ja pysyt aikataulussa. Työnäytteesi kertovat, että löydät kohderyhmiä kiinnostavia aiheita ja pystyt tekemään viihdyttävää ja houkuttelevaa mutta myös informatiivista sisältöä. Kesäreportterin työtä tehdään Seinäjoella, joten kaupungin ja sen ilmiöiden ja elämänmenon tuntemuksesta on sinulle etua. Sinulla on ajokortti ja käytössä oma auto. Tehtävä sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä.
Olet osa Seinäjoen kaupungin viestinnän ja kulttuuripalveluiden työyhteisöjä. Tehtäväsi muotoutuvat ideoidesi, kokemuksesi ja mielenkiintosi mukaan keskustelussa viestintäyksikön ja kulttuuripalveluiden kanssa. Teet merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä ja saat laajan kokemuksen viestinnän tehtävistä.

Työhaastattelut teemme viikolla 11.

Seinäjoki on savuton työpaikka.

Laita hakemuksesi kesäreportteriksi sekä työnäytteesi 6.3.2024 mennessä Kuntarekryssä.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen