Kaupungineläinlääkärin virka, Ähtäri, haku jatkuu

KAUPUNGINELÄINLÄÄKÄRIN (PRAKTIKON) VIRKA ÄHTÄRISSÄ, hakua jatkettu

Seinäjoen alueen ympäristöterveydenhuollossa on auki kaupungineläinlääkärin (praktikko) virka toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.8.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Virka sijoittuu Ähtärin toimipisteeseen, joka on juuri remontoitu. Työ on pääasiassa sekapraktiikkaa lypsykarjaan ja pieneläimiin painottuen. Kiinnostavana lisänä on Ähtärin eläinpuiston eläinten hoito yhteistyössä alueen muiden praktikoiden kanssa. Valvontaeläinlääkärit hoitavat pääosin eläinten hyvinvoinnin valvontatehtävät.

Täydellä työajalla peruspalkka on 2869,95 €/kk. Päivystyskorvaukset ovat arkisin 8,7 €/h ja viikonloppuisin/pyhisin 14,85 €/h. Virkaan sisältyy päivystysvelvollisuus viiden eläinlääkärin kesken jaettuna Kuusiokuntien päivystysalueella (Kuortane, Alavus, Ähtäri, Soini, Lehtimäki). Päivystysaika alkaa klo 10, jolloin iltapäivisin säästyy kiireellisemmiltä tapauksilta. Pieneläimet on mahdollista ohjata päivystysaikaan pääosin päivystäville klinikoille.

Kelpoisuusvaatimuksena on eläinlääketieteen lisensiaatin tutkinto, oikeus toimia Suomessa laillistettuna eläinlääkärinä sekä lisäksi perehtyminen Suomen eläinsuojelu-, eläintauti- ja sivutuotelainsäädäntöön Ruokaviraston hyväksymällä tavalla, silloin kun hakija ei ole valmistunut eläinlääkäriksi Suomesta. Viran hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, halukkuutta tiimityöskentelyyn ja toiminnan kehittämiseen.

Hakemukset virkaan toimitetaan Kuntarekry.fi-järjestelmän kautta viimeistään 25.6.2023. Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseesi liitteeksi. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Koeaika on 6 kuukautta. Ennen nimittämistä valitun tulee esittää hyväksytty todistus terveydentilastaan.

Seinäjoen alueen ympäristöterveydenhuolto toimii 12 kunnan alueella: Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Isokyrö, Kauhava, Kuortane, Lappajärvi, Lapua, Seinäjoki, Soini, Vimpeli ja Ähtäri. Alueen asukasluku on yhteensä noin 160.000 asukasta. Ympäristöterveydenhuollon henkilöstömäärä on yhteensä 40: ympäristöterveysjohtaja, johtava kaupungineläinlääkäri, johdon sihteeri, eläinlääkintähuollon assistentti, terveystarkastajat 14, praktikkoeläinlääkärit 18, valvontaeläinlääkäriä 3 ja hygieenikkoeläinlääkärit 2.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen