Kaupungineläinlääkärin virka

Seinäjoen alueen ympäristöterveydenhuollossa Alajärven yhteisvastaanotolla on auki kaupungineläinlääkärin (praktikko) virka toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työ on vaihtelevaa ja vilkasta sekapraktiikkaa, jossa myös tuotantoeläimistä kiinnostuneelle riittää mielenkiintoa. Alueen valvontaeläinlääkärit hoitavat eläinten hyvinvoinnin valvontatehtävät sekä hygieenikkoeläinlääkärit alkutuotannon valvonnan. Tilavalla vastaanotolla on varusteluna mm. digi-röntgen, lisähappi, pien- ja suureläinultra ja inhalaatioanestesia. Vastaanotolla on yöpymismahdollisuus, lämmin autotalli sekä plussana kaunis sijainti järven rannalla.

Täydellä työajalla peruspalkka on 2562,75 €/kk (sekä 6 % sitoutumislisä). Päivystyskorvaukset ovat 1.1. alkaen on arkisin 8,6 €/h ja viikonloppuisin/pyhisin 14,6 €/h. Päivystysvelvollisuus on 1/5 Järviseudun päivystysalueella (Alajärvi, Evijärvi, Kauhava, Lappajärvi ja Vimpeli). Haastavat pieneläintapaukset on mahdollista lähettää Seinäjoelle eläinsairaalaan. Työtehtävää on mahdollisuus räätälöidä suuntaan jos toiseen!

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto ja hakijan tulee täyttää eläinlääkintähuoltoasetuksen 2 §:n mukainen kelpoisuus. Viran hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, halukkuutta tiimityöskentelyyn ja toiminnan kehittämiseen sekä oman auton käyttöä.

Hakemukset virkaan toimitetaan Kuntarekry.fi-järjestelmän kautta viimeistään 10.12.2022 klo 12. Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseesi liitteeksi. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Koeaika on 4 kuukautta. Ennen nimittämistä valitun tulee esittää hyväksytty todistus terveydentilastaan.

Seinäjoen alueen ympäristöterveydenhuolto toimii 12 kunnan alueella: Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Isokyrö, Kauhava, Kuortane, Lappajärvi, Lapua, Seinäjoki, Soini, Vimpeli ja Ähtäri. Alueen asukasluku on yhteensä noin 160 000. Ympäristöterveydenhuollon henkilöstömäärä on yhteensä 37: ympäristöterveysjohtaja, johtava kaupungineläinlääkäri, johdonsihteeri, 13 terveystarkastajaa ja 22 virkaeläinlääkäriä, joista 17 praktisoivia eläinlääkäreitä, 2 hygieenikkoeläinlääkäriä, 2 valvontaeläinlääkäriä ja terveydenhuoltoeläinlääkäri. Seinäjoen alueen ympäristöterveydenhuolto takaa monipuolisen ja kehittyvän työympäristön, jossa kollegan tuki on lähellä, jatkokouluttautumista tuetaan ja työhyvinvointiin panostetaan.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen