Kaupungineläinlääkärin sijaisuus

Seinäjoen alueen ympäristöterveydenhuollossa kahden eläinlääkärin yhteisvastaanotolla Alajärvellä on haussa virkavapaan sijainen, työpari toiselle kokeneelle eläinlääkärille alkaen vaikka heti ja jatkuen ainakin 31.12.2022 saakka. Sijaisuus täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Työ on vaihtelevaa ja vilkasta sekapraktiikkaa, jossa myös tuotantoeläimistä kiinnostuneelle riittää mielenkiintoa. Alueen valvontaeläinlääkärit hoitavat eläinten hyvinvoinnin valvontatehtävät sekä hygieenikkoeläinlääkärit alkutuotannon valvonnan. Tilavalla vastaanotolla on varusteluna mm. digi-röntgen, lisähappi, inhalaatioanestesia sekä pien- ja suureläinultra. Vastaanotolla on asumismahdollisuus ja lämmin autotalli..

Täydellä työajalla peruspalkka on 3505,85 €/kk. Lisäksi varmat ja hyvät praktiikkatienestit! Päivystyskorvaus on 1,5-kertainen ja päivystysvelvollisuus 1/5 Järviseudun päivystysalueella (Alajärvi, Evijärvi, Kauhava, Lappajärvi ja Vimpeli). Akuuteista lisäpäivystyksistä maksetaan ylimääräinen korvaus. Kysy rohkeasti myös mahdollisuutta osa-aikaiseen työhön tai lyhyempään pätkään!

Seinäjoen alueen ympäristöterveydenhuolto toimii 12 kunnan alueella: Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Isokyrö, Kauhava, Kuortane, Lappajärvi, Lapua, Seinäjoki, Soini, Vimpeli ja Ähtäri. Alueen asukasluku on yhteensä noin 160 000. Ympäristöterveydenhuollon henkilöstömäärä on yhteensä 37: ympäristöterveysjohtaja, johtava kaupungineläinlääkäri, johdonsihteeri, 13 terveystarkastajaa ja 22 virkaeläinlääkäriä, joista 16 praktisoivia eläinlääkäreitä, 3 hygieenikkoeläinlääkäriä, 2 valvontaeläinlääkäriä ja terveydenhuoltoeläinlääkäri. Seinäjoen alueen ympäristöterveydenhuolto takaa monipuolisen ja kehittyvän työympäristön, jossa kollegan tuki on lähellä ja työhyvinvointiin panostetaan.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen