Kaksi kaupungineläinlääkärin virkaa

Paikkakunta: Kuortaneen ja Ylistaron toimipisteet
Työnantaja: Seinäjoen kaupunki
Työsuhde: toistaiseksi voimassa oleva, ns. vakituinen
Työnkuva: kaupungineläinlääkäri, praktikko
Palkkausperuste: paikallinen sopimus

Seinäjoen alueen ympäristöterveydenhuollossa on avoinna 2 kaupungineläinlääkärin (praktikon) virkaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Virat sijoittuvat Ylistaron (toiminta-alueena Isokyrö) ja Kuortaneen (toiminta-alueena Kuortane) toimipisteisiin. Työ on pääasiassa sekapraktiikkaa ja työhön kuuluu myös työnantajan osoittamat virkatehtävät. Ylistaron alueella tehtäviin kuuluu myös pienteurastamon lihantarkastus. Virkaan sisältyy päivystysvelvollisuus viiden eläinlääkärin kesken jaettuna (1/5). Yhteistoiminta-alue jakautuu kolmeen päivystysalueeseen: Seinäjoen alue (Isokyrö, Lapua ja Seinäjoki), Järviseudun alue (Alajärvi, Evijärvi, Kauhava, Lappajärvi ja Vimpeli) ja Kuusiokuntien alue (Alavus, Kuortane, Lehtimäki ja Ähtäri). Seinäjoen alueella on eritytetty pieneläinpäivystys, mutta myös muilta alueilta on mahdollisuus lähettää pieneläimiä sairaalatasoiseen hoitoon.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto ja hakijan tulee täyttää eläinlääkintähuoltoasetuksen 2 §:n mukainen kelpoisuus. Viran hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, halukkuutta tiimityöskentelyyn ja toiminnan kehittämiseen.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseesi liitteeksi. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Koeaika on 4 kuukautta. Ennen nimittämistä valitun tulee esittää hyväksytty todistus terveydentilastaan.

Seinäjoen alueen ympäristöterveydenhuolto toimii 12 kunnan alueella: Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Isokyrö, Kauhava, Kuortane, Lappajärvi, Lapua, Seinäjoki, Soini, Vimpeli ja Ähtäri. Alueen asukasluku on yhteensä noin 160.000 asukasta. Ympäristöterveydenhuollon henkilöstömäärä on yhteensä 34: johtava hygieenikko, 1 johdonsihteeri, 13 terveystarkastajaa ja 19 eläinlääkäriä, joista 3 hygieenikkoeläinlääkäriä, 1 valvontaeläinlääkäri, 1 terveydenhuoltoeläinlääkäri ja loput praktisoivia eläinlääkäreitä.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen