Johtava rakennustarkastaja

Seinäjoen kaupungin kaupunkiympäristön toimiala hakee

JOHTAVAA RAKENNUSTARKASTAJAA

Johtavana rakennustarkastajana ja rakennusvalvonnan tulosaluejohtajana pääset osallistumaan Seinäjoen vahvaan kasvuun ja antamaan panoksesi kaupungin kehittymiseen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Työympäristönä on arkkitehtonisesti vaikuttava Aalto-keskus kaupungin keskustassa. Rakennusvalvonnassa työskentelee osaava ja motivoitunut tiimi, joka toivoo sinusta huumorintajuista ja pitkäjänteistä esimiestä.

Johtavan rakennustarkastajan tehtävänä on johtaa ja kehittää rakennusvalvontaa ja vastata sen toiminnasta. Viranomaistehtäviin kuuluvat maankäyttö- ja rakennuslain mukaiset rakennusvalvontaviranomaiselle kuuluvat tehtävät. Johtava rakennustarkastaja toimii osana kaupunkiympäristön toimialan johtoryhmää ja vastaa tulosalueensa talouden suunnittelusta ja seurannasta. Tehtävässä korostuu myös alueellinen ja kansallinen yhteistyö eri sidosryhmien kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on rakennustarkastajan tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä vahva, useamman vuoden kokemus esimiestehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen kielen hallintaa. Virallinen aloitus johtavan rakennustarkastajan virassa on 01.04.2022, mutta toivomme, että pystyisit aloittamaan tehtävään perehtymisen jo vuodenvaihteessa tai sopimuksen mukaan.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (TS). Virassa on 6 kuukauden koeaika. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakuaika virkaan päättyy 25.10.2021 klo 16.00. Täytä hakemuksesi sähköisesti osoitteessa: www.kuntarekry.fi

Seinäjoki 05.10.2021

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen