Hoitajan kesäsijaisuuksia Seinäjoen kotihoidossa

Tule mukaan työskentelemään kesäksi kotihoidon tiimiin monipuoliseen ja liikkuvaan työhömme.

Etsimme lähihoitajia tai loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijoita kesäsijaisuuksiin kotihoidon Eteläiselle ja Pohjoiselle alueelle. Meillä on tarjota sinulle työtä koko kesäksi tai halutessasi vain osaksi kesää. Työsuhteen aloitus ja kesto ovat sovittavissa.

Seinäjoen kotihoidossa on neljä aluetta, jotka ovat Eteläinen, Pohjoinen, Itäinen ja Kaakkoinen alue sekä koko kotihoidon alueella toimivat varahenkilöstö, psykiatrinen tiimi ja kotikuntoutustiimi.

Lähihoitajana osallistut asiakkaiden hoito- ja hoivatyön käytännön toteutukseen hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti. Työssä korostuu asiakkaan aktivoiminen omassa arjessa toimimiseen, joten sinulla tulee olla toimintakykyä kannustavasti tukeva ja kuntouttava työote.

Työ kotihoidossa on liikkuvaa ja vaihtelevaa ja edellyttää vastuullista asennetta, ihmisläheistä arvomaailmaa ja joustavuutta muuttuvissa tilanteissa sekä aitoa kiinnostusta vastata asiakkaiden tarpeisiin. Toivomme sinun olevan rohkea kohtaamaan uusia tilanteita sekä omaavan hyvät työyhteisö- ja vuorovaikutustaidot. Meillä pääset tekemään monipuolista, vastuullista ja itsenäistä työtä sekä kehittämään ammattitaitoasi. Perehdytämme työntekijämme työtehtäviin ja tukenasi toimii alueen moniammatillinen tiimi.
Kotihoidossa työskennellään kahdessa vuorossa viikon jokaisena päivänä, mutta meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihisi.

Haastatteluja ja valintoja sijaisuuksiin tehdään jo hakuaikana.

Kelpoisuusehtona hoitajan tehtäviin on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (kuten lähihoitajan) tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Huomioimme myös valmistuvat ja loppuvaiheen opiskelijat. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Tervetuloa joukkoomme!

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen