Hoitajan kesäsijaisuudet 2022 kotihoidossa

Tule mukaan työskentelemään kesäksi 2022 kotihoidon tiimeihin monipuoliseen ja liikkuvaan työhön!

Seinäjoen kotihoidossa on neljä aluetta, jotka ovat Pohjoinen, Eteläinen, Itäinen ja Kaakkoinen alue sekä koko kotihoidon alueella toimivat varahenkilöstö, psykiatrinen tiimi ja kotikuntoutustiimi sekä tukipalvelukeskus.

Tulevanakin kesänä tarvitsemme lähihoitajia, sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia eripituisiin sijaisuuksiin. Voit olla alan opiskelija tai jo valmistunut hoitaja. Meillä on tarjota sinulle työtä koko kesäksi tai halutessasi vain osaksi kesää. Työsuhteen aloitus ja kesto ovat sovittavissa.

Työ kotihoidossa on monipuolista ja vaihtelevaa eikä yksikään päivä ole samanlainen, joten meillä kesästäsi ei tule tylsää. Meillä pääset tekemään mielenkiintoista, vastuullista ja itsenäistä työtä sekä kehittämään ammattitaitoasi. Itsenäisestä työstä huolimatta et kuitenkaan koskaan ole yksin, vaan tukenasi on alueen moniammatillinen tiimi ja autamme toinen toisiamme. Lisäksi huolehdimme hyvästä perehdytyksestä.

Työ kotihoidossa on liikkuvaa ja vaihtelevaa ja edellyttää vastuullista asennetta, ihmisläheistä arvomaailmaa ja joustavuutta muuttuvissa tilanteissa sekä aitoa kiinnostusta vastata asiakkaiden tarpeisiin. Toivomme sinun olevan rohkea kohtaamaan uusia tilanteita sekä omaavan hyvät työyhteisö- ja vuorovaikutustaidot.

Lähihoitajan tehtävissä työskennellään kahdessa vuorossa viikon jokaisena päivänä, mutta meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihisi. Sairaanhoitajien ja terveydenhoitajien tehtävissä työaika painottuu arkiaamuihin, mutta voi sisältää ajoittain päivystysluonteista työtä viikonloppuisin.

Edellytämme kiinnostusta ikäihmisten hoitoa kohtaan ja aitoa kohtaamisen tahtoa. Lisäksi ennen kaikkea reipas ja positiivinen asenne ratkaisee! Ajokortti ja oma ajoneuvo (auto, mopo, skootteri) katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Joillakin alueilla liikkuminen onnistuu myös jalkaisin tai polkupyörällä. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Tehtävänmukaiset lääkeluvat tulee suorittaa.

Haastatteluja ja valintoja sijaisuuksiin tehdään jo hakuaikana.

Tule rohkeasti kokeilemaan työtä kotihoidossa ja viettämään ihana kesä meidän hyvässä työporukassa ja ihanien asiakkaiden seurassa.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen