Hoitaja asumispalveluiden varahenkilöstöön

Haemme lähihoitajaa asumispalveluiden varahenkilöstöön vakituiseen työtehtävään. Kotiyksikkönäsi toimii lastensuojeluyksikkö Pajurinne. Varahenkilöä voidaan varata työvuorolistojen mukaan kotiyksikön lisäksi myös seuraaviin muihin yksiköihin työskentelemään: Liisantupa, Louhenkatu, Kytösavu, Risuviita sekä Puistola.

Tässä työssä pääset tekemään töitä erilaisissa paikoissa, mikä tekee työstä mukavan vaihtelevaa. Lastensuojelussa saat tukea kokonaisvaltaisesti ja kasvatuksellisesti lasten sekä nuorten arkea. Kehitysvammaisten asumispalveluyksiköissä työ on asukkaiden arjen ohjausta, hoitoa sekä avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Päihdeasiakkaiden kanssa pääset toteuttamaan kuntouttavaa työotetta sekä päihteettömyyden tukemista.

Yhteisiä tiimitapaamisia on muun varahenkilöstön kanssa kerran kolmessa viikossa. Työn vuoksi tehdyistä matkoista saat kilometrikorvaukset.

Olet etsimämme henkilö, jos sinua kiinnostaa työskentely lasten ja nuorten, kehitysvammaisten sekä päihdeasiakkaiden kanssa. Työ on monipuolista ja tarjoaa mahdollisuuden päästä työskentelemään sosiaalialan eri osa-alueilla. Toivomme sinulta sopeutumiskykyä työskennellä useassa eri yksikössä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Työ on kolmivuorotyötä. Kelpoisuusehtona työtehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Edellytämme rekisteroitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n ja 48a§:n mukaista rokotussuojaamukaista rokotussuojaa. Love- lääkehoidon tentti tulisi olla suoritettuna. Tehtävään valitun on esitettävä työnantajalle hyväksyttävä rikosrekisteriote (rikosrekisterilaki 504/2002) sekä todistus huumausainetestistä.

Hakuaikaa on jatkettu ja kaikki jo aikaisemmin hakeneet otetaan huomioon valintaa tehtäessä.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen