Henkilökohtainen avustaja

Onko sinulla kesätyöpaikka etsinnässä? Haemme Seinäjoen alueelle kesätyöntekijöitä henkilökohtaisen avustajan tehtäviin. Työ sopii kaiken ikäisille opiskelijoille, työntekijöille tai vaikka muun työn ohella työskenteleville. Tämä työ on luotu sinulle, jos haluat tehdä merkityksellistä työtä ja sisälläsi esiintyy aito auttamisen ilo. Odotammekin sinulta oma-aloitteisuutta, luotettavuutta ja avointa mieltä. Aiempaa kokemusta henkilökohtaisena avustajana ei vaadita, mutta se voidaan katsoa eduksi.

Mitä henkilökohtainen avustaja käytännössä tekee? Henkilökohtaisena avustajana autat henkilöitä arjen tehtävissä, joissa he vammansa tai sairautensa vuoksi tarvitsevat apua. Avustajana työtehtäviäsi voivat olla esimerkiksi:
– Avustaminen arjen askareissa kuten kodinhoidossa, ruoanlaitossa, pyykinpesussa ja pukeutumisessa.
– Avustaminen harrastuksissa ja kodin ulkopuolella, esimerkiksi kaupassa käynnissä, asioinnissa ja erilaisissa virkistysmenoissa.

Tarjolla on vaihtelevasti sekä muutaman viikon että kuukauden työjaksoja kevät-/kesäajalle. Työvuorot voivat sijoittua arkipäiville tai viikonlopuille sekä voivat olla aamu-, ilta, tai päivävuoroja. Mainitsethan hakemuksessasi minkälaisia työvuoroja sinä olet valmis tekemään.

Työsuhteessa noudatetaan joko työsopimuslakia tai HETA-liiton työehtosopimusta riippuen siitä, kuuluuko työnantaja (avustettava) HETA-liittoon. Työtehtävässä vaaditaan suomenkielen taitoa. Saapuneet hakemukset välitetään työnantajille, ja he ovat itse yhteyksissä heille sopiviin työntekijöihin. Yhteydenotot tapahtuvat helmi-toukokuun aikana. Näin ollen huomaathan, että valintoja voidaan tehdä jo hakuajan aikana.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen