Henkilökohtainen avustaja

Etsimme henkilökohtaista avustajaa vakituiseen työsuhteeseen CP-vammaiselle miespuoliselle henkilölle. Työvuoroja on viisi kertaa viikossa (n. 30-39 h/vko). Pääsääntöisesti työvuorot ovat klo 7-14:45, mutta satunnaisesti voi olla myös iltavuoroja eli klo 14:45-21:30. Työvuorot painottuvat arkipäiville (ma-pe), mutta joskus voi olla yksittäisiä viikonlopuvuoroja. Työpaikka sijaitsee keskustan läheisyydessä.

Avustettava ymmärtää normaaliin tapaan puheen, mutta ei itse kykene puhumaan eikä lukemaan. Kommunikoinnissa hän käyttää bliss-symboleita. Lisäksi hän liikkuu sähköpyörätuolilla, koska ei kykene liikkumaan ilman sitä.

Työtehtäviin kuuluu kaikissa arjen toiminnoissa avustaminen; mm. pukeutumisessa ja ruokailussa avustaminen, kodin ylläpitäminen sekä wc-toiminnoissa ja peseytymisessä avustaminen.

Työnantaja odottaa sinulta oma-aloitteisuutta, kiinnostusta ulkoilua/liikuntaa kohtaa sekä positiivista työotetta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydettyä. Työnantaja kuuluu HETA-liittoon, jolloin voimassa on HETA-liiton työehtosopimus. Laitathan hakemuksesi tulemaan pian, koska valintoja voidaan tehdä jo hakuajan aikana.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen