Henkilökohtainen avustaja

Etsitkö töitä joulun ajalle? Jos vastasit kyllä, niin tässä sinulle yksi mahdollisuus. Etsitään henkilökohtaista avustajaa seuraaville ajankohdille: 22.-24.12 sekä 27.-31.12.2021. Voit olla kiinnostunut vain osasta työvuoroista tai sitten kaikista. Kerrothan hakemuksessasi, jos et pysty ottamaan kaikkia työvuoroja vastaan, vaan pystyt tekemään vaikka vain neljä työvuoroa. Työvuorot ovat pääsääntöisesti klo 9-14, mutta joustovaraa löytyy tunti suuntaan tai toiseen.

Avustettavana on naispuolinen henkilö, joka tarvitsee apua arkisissa kodinhoidollisissa tehtävissä. Taloudessa on yksi koira, jonka hoidossa tulee myös jossain määrin avustaa.

Työnantaja odottaa sinulta aitoa kiinnostusta auttaa toista sekä omatoimisuutta. Lisäksi koiran takia on tärkeää, että et ole allerginen koirille ja tulet pääsääntöisesti koirien kanssa toimeen.

Työpaikka sijaitsee Kasperissa. Työnantaja kuuluu HETA-liittoon, joten työsuhteessa noudatetaan HETA-liiton työehtosopimusta. Laitathan hakemusta tulemaan, jos kiinnostuit! Huomioithan, että valintoja voidaan tehdä jo hakuajan aikana.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen