Henkilökohtainen avustaja

Etsitään kiireellisesti henkilökohtaista avustajaa Päivölään MS-tautia sairastavalle naiselle n. 30-40 h/vk. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti niin, että on neljä aamuvuoroa klo 7-15, kaksi vapaapäivää, neljä iltavuoroa 15-22:30, kaksi vapaata, neljä aamuvuoroa jne. Näin ollen sinulla voi olla välillä myös viikonloppuvuorojakin. Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttä perehdytyksellä, ja kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.

Työtehtävinä ovat arjen toimissa avustamiset niin kodin sisä- kuin myös ulkopuolella. Tehtävinä ovat esim. ruokailussa, peseytymisessä sekä pukeutumisessa avustaminen. Lisäksi tulet käyttämään henkilönostinta, jonka käyttöön sinut perehdytetään huolellisesti. Työtehtäviin sisältyy myös katetrointi, johon sinut perehdytetään huolellisesti. Tästä et tarvitse aiempaa kokemusta, mutta oppimisenhalua sitäkin enemmän.

Työnantaja odottaa sinulta luotettavuutta, ahkeraa työotetta sekä halua auttaa toista. Näin ollen, jos tunnistat itsesi edellä mainitusta ja olet kiinnostunut, niin laitathan hakemuksen tulemaan. Alamme käsittelemään hakemuksia hakuajan aikana, jolloin valintoja voidaan tehdä hakuajan ollessa vielä auki.

Työnantaja kuuluu HETA-liittoon, jolloin työsuhteessa noudatetaan HETA-liiton työehtosopimusta.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen