Henkilökohtainen avustaja

Oletko haaveillut työstä, jossa saat olla aktiivisessa vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa ja jossa teet aidosti merkityksellistä työtä? Jos vastasit kyllä, niin tässä voi olla sinun tuleva työpaikkasi.

Nyt etsimme henkilökohtaista avustajaa näkövammaiselle miespuoliselle henkilölle n. 60 h/kk alkaen 1.8.2021. Kyseessä on vakituinen työsuhde ja työpaikka sijaitsee keskustan alueella. Työpäivät ovat pääsääntöisesti 4 kertaa viikossa: maanantaina, keskiviikkona, perjantaina sekä lauantaina ja ne alkavat yleensä klo 11. Päivän kesto on 3-4 h.

Työtehtävät koostuvat perinteisistä arjen askareista, kuten esimerkiksi ruoanlaitossa avustamisesta, kaupassa käymisestä sekä vapaa-ajan aktiviteeteista. Näin ollen tämä työpaikka sopii hyvin myös esim. eläkeläiselle, koska työtehtävät eivät ole fyysisesti kovinkaan kuormittavia. Avustettava käyttää liikkumiseen pyörätuolia, rollaattoria sekä kyynärsauvoja, koska hänet on osittain amputoitu.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, halua oppia uutta sekä kykyä selviytyä arjen askareista. Huumorintaju ei ole pahitteeksi. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta joko avustajana toimimisesta, hoitotyöstä tai muusta vastaavasta työstä.

Laita hakemuksesi mahdollisimman pian, koska valintoja voidaan tehdä jo hakuajan aikana.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen