Henkilökohtainen avustaja

Etsitään henkilökohtaista avustajaa näkövammaiselle miespuoliselle henkilölle. Odotamme työntekijältä oma-aloitteisuutta, halua oppia uutta sekä kykyä selviytyä arjen askareista. Huumorintaju ei ole pahitteeksi. Kyseessä on vakituinen työsuhde ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työpaikka sijaitsee keskustan alueella ja työtunteja on 60 h/kk. Työpäivät ovat pääsääntöisesti 4 kertaa viikossa: maanataina, keskiviikkona, perjantaina sekä lauantaina. Työvuorot alkavat yleensä klo 11 ja päivän kesto on 3-4 h.

Työtehtävät koostuvat perinteisistä arjen askareista, kuten esimerkiksi ruoanlaitossa avustamisesta, kaupassa käymisestä sekä vapaa-ajan askareihin osallistumisesta. Näin ollen tämä työpaikka sopii hyvin myös eläkeläiselle, koska työtehtävät eivät ole fyysiseti kovinkaan kuormittavia, koska työtehtäviin ei kuulu avustetavan siirtämistä tai nostamista. Avustettava käyttää liikkumiseen pyörätuolia, rollaattoria sekä kyynärsauvoja, koska hänet on osittain amputoitu.

Aikaisempaa kokemusta henkilökohtaisena avustajan ei vaadita, mutta se katsotaan kuitenkin eduksi. Huomaathan, että valintoja voidaan tehdä jo hakuajan aikana.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen