Henkilökohtainen avustaja

Etsitkö itsellesi ihmisläheistä ja merkityksellistä työtä? Jos vastasit kyllä, niin jatka lukemista. Hallilanvuoreen etsitään henkilökohtaista avustajaa näkövammaiselle naishenkilölle. Työsuhde alkaa 3.5. Kyseessä on vakitunen työsuhde, jossa työtunteja on keskimäärin 160 h/kk. Työvuorot painottuvat pääsääntöisesti arkipäiville ja päättyvät yleensä viimeistään klo 16:30. Työtehtiin kuuluvat avustaminen kotona arjen askareissa, työssä avustaminen sekä kodin ulkopuoleiset askareet kuten esim. kaupassa käyminen.

Vaatimuksena on sujuva suomen kieli sekä B-luokan ajokortti. Työtehtävässä nimittäin kuljetaan esim. kauppaan tai muihin avustettavan menoihin avustettavan omalla autolla. Näiden lisäksi työnantaja odottaa sinulta positiivista asennetta sekä ahkeraa luonnetta.

HUOM! Laitathan vapaamuotoisen hakemuksen suoraan avustettavalle henkilölle osoitteeseen mervi.rasanen@netikka.fi tai puh. 045 649 7074. Työnantaja kuuluu HETA-liittoon, joten työsuhteessa noudatetaan HETA-liiton työehtosopimusta.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen