Henkilökohtainen avustaja

Onko sinulla etsinnässä ihmisläheinen osa-aikatyö? Nyt on oiva tilaisuus, nimittäin tarjolla olisi henkilökohtaisen avustajan töitä Hallilanvuoressa. Avustettava henkilö on naispuolinen henkilö, jonka toimitakyky on madaltunut aivoinfarktin johdosta. Työvuoroja olisi pääsääntöisesti kahtena päivänä viikossa n. klo 12-16. Työvuorot voivat sijoittua viikonlopulle tai arkipäiville. Lisäksi työnkuvaan kuuluu toisen avustajan lomien sijaistaminen.

Henkilökohtaiselta avustajalta odotetaan toimeliaisuutta, halua oppia uutta sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työtehtävinä ovat muun muassa kaupassa käyminen avustettavan kanssa, ruoanlaitossa avustaminen, ulkoilu sekä kesää kohden tulevat pihatyöt. Työsuhde alkaa 1.6. Aiempi kokemus avustajana toimimisesta ei ole välttämätön, mutta se katsotaan eduksi.

Henkilökohtaisena avustajan työssä työnantajana toimii avustettava henkilö. Seinäjoen kaupunki maksaa kuitenkin palkan eli toimii sijaismaksajana. Valintoja voidaan tehdä jo hakuajan aikana sopivan henkilön löydyttyä.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen