Henkilökohtainen avustaja

Etsimme kiireellisesti henkilökohtaista avustajaa 21-vuotiaalle nuorelle naiselle. Työvuorot ovat hyvin säännölliset: ma-pe klo 8:15-15:30. Välillä tietenkin voi olla, että työvuorot alkavat esim. tunnin myöhemmin tai loppuvat tunnin aikaisemmin, mutta yleensä työaika noudattelee edellä mainittua. Näin ollen viikossa työtunteja on n. 35 h. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva eli vakituinen.

Avustus tapahtuu Kaarisillan päivätoiminnassa. Työpäivät alkavat kuitenkin työnantajan kotoa Hyllykalliosta, josta suunnataan yhdessä kuljetuspalvelulla päivätoimintaan ja päivän päätteeksi palataan yhdessä takaisin työnantajan kotiin kuljetuspalvelulla. Työtehtävänä on siis työnantajan avustaminen koulutoimintaa vastaavassa päivätoiminnassa.

Työnantaja on luonteeltaan iloinen, mutta välillä käyttäytyminen voi olla aggressiivista. Näin ollen odotamme avustajalta hyvää tilannetajua sekä halua ottaa haasteita vastaan. Kun työntekijä oppii tuntemaan työnantajan, niin ongelmallisten tilanteiden hallinta helpottuu.

Jos siis etsit itsellesi työpaikkaa jossa voit oikeasti olla avuksi toiselle ja haluat oppi uutta, niin laitathan hakemuksen tulemaan. Valintoja voidaan tehdä jo hakuajan aikana, heti kun sopiva henkilö löytyy. Työnantaja kuuluu HETA-liittoon, jolloin työsuhteessa noudatetaan HETA-liiton työehtosopimusta. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen