Hankinta-asiantuntija

Seinäjoen kaupunki hakee osaavaan joukkoonsa hankinta-asiantuntijaa

Hankinta-asiantuntijan tehtäviin kuuluu mm. valmistella hankintoja, hankintapäätöksiä ja toteuttaa kilpailutuksia. Hankinta-asiantuntija osallistuu myös laaja-alaisesti hankintojen kehittämiseen ja asiakkaiden neuvontaan alansa asiantuntijana.

Hankinta-asiantuntija työskentelee Seinäjoen kaupungin hankinta- ja varastopalveluissa, jossa tukena on asiantunteva kollegaverkosto. Toimipaikka sijaitsee Seinäjoen Framilla.

Seinäjoen hankinta- ja varastopalveluiden tehtävänä on vastata keskitetysti kaupungin tavara- ja palveluhankintojen toteuttamisesta sekä mm. tuottaa varasto – ja hankintapalveluja kaupunkikonsernille ja sen sidosryhmille. Kaupungin hankintastrategia antaa suuntaa.

Työnantajana Seinäjoen kaupunki tarjoaa sinulle kehittämismyönteisen kasvukaupungin laajat mahdollisuudet. Mahdollistamme sinulle näköalapaikan kasvukaupungin uusiin hankintoihin ja investointeihin, osaavan työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kasvaa tehtävän myötä hankintojen asiantuntijaksi.

Vaatimukset:
• Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai opistotason tutkinto ja riittävä osaaminen julkisista hankinnoista.
• Hyvä yhteistyö- ja verkostoitumistaidot sekä itsenäistä ongelmanratkaisukykyä
• Hyvä tietotekninen osaaminen, itsenäinen työskentelyote sekä rohkeutta ja innovatiivisuutta luoda uusia asioita

• Toivomme sinulta myös tarkkuutta, paineensietokykyä ja innostusta julkisiin hankintoihin.

Eduksi luetaan:
• Tunnet jo valmiiksi hyvin hankintalain ja Cloudian tai vastaavan hankinta- ja sopimusportaalin.
• Kaupunki- ja julkishallinnon kentän tuntemus ja kokemus tietohallinnon ohjelmistojen kilpailutuksesta.

Arvostamme kykyä omaksua nopeasti uutta.

Tarjoamme:
Mahdollisuuden kehittyä hankinta-alalla.
Mukavan työympäristön ja ammattitaitoisen tiimin tuen.
Seinäjoen kaupungin edut mm. ePassi, liikuntaedut, polkupyöräetu

Tehtäväkohtainen palkka on KVTES:n mukaan (3060,89 euroa). Koeaika on 6 kk. Työaika on 36,25 h/vko. Tehtävä täytetään toistaiseksi voimassa olevana 1.8.2024 lukien (tai sopimuksen mukaan).

Alkuperäiset kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen