Hammashoitaja, 2 toimea

Seinäjoen kaupungin Suun terveydenhuollossa on haettavana kaksi uutta hammashoitajan toimea 31.12.2020 klo 15.00 mennessä.

Toimien sijoituspaikat on Seinäjoen hammashoitolat.

Haemme hammashoitajia, jotka ovat kiinnostuneita monipuolisesta hammashoitajan työnkuvasta suun terveydenhuollossa. Hammashoitaja osallistuu suun alueen sairauksien tutkimukseen ja hoitoon yhdessä hammaslääkärin työparina. Hallitsee ja vastaa itsenäisesti vastaanoton toimintavalmiudesta, aseptiikasta ja omalta osaltaan potilas- ja työturvallisuudesta. Työskentelee tarvittaessa ajanvarauksessa. Hallitsee hoidon tarpeen arvion ja ohjaa asiakkaat arvion perusteella palveluun. Käytössä on Lifecare-potilastietojärjestelmä.

Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä positiivista suhtautumista oman työn ja työyhteisön kehittämiseen. Valinnassamme painotamme hakijan aiempaa kokemusta ja alan tuntemusta.

Kelpoisuusehdot: Terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/94) mukainen pätevyys. Lähihoitajan tutkinto suu- ja hammashoidon koulutusohjelmalla tai hammashoitajan tutkinto, sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Valinnassa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Toimien palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esittävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja: Suun terveydenhuollon osastonhoitaja Minna Loima, p. 044 425 5405, minna.loima@seinajoki.fi

Hakemukset on jätettävä viimeistään 31.12.2020 klo 15 mennessä: Sähköisesti Kuntarekry.fi-sivuston kautta.

Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Katso Kuntarekryssä Takaisin työpaikkalistaukseen