Erikoissuunnittelija

Me haluaisimme juuri sinut töihin osaavaan joukkoomme tietohallinnon näköalapaikalle!

Haemme ERIKOISSUUNNITTELIJAA Seinäjoen kaupungin tietohallintoon.

Erikoisssuunnittelijan toimi täytetään aluksi määräaikaisena 15.7.2021 saakka, minkä jälkeen on mahdollisuus vakinaistamiseen määräajan päätyttyä.

Seinäjoen kaupungin tietohallinto on kaupunkikonsernin sisäinen palveluyksikkö, joka tuottaa palveluja kaupungin organisaatiolle. Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkityksellisen työpaikan kasvukeskuksen tietohallinnon ja digitalisaation kehittämisen ytimessä erilaisissa tietojärjestelmähankkeissa suunnittelu- ja käyttöönottotehtävissä.

Edellytämme osaamista ja työkokemusta uusien teknologioiden käyttöönotosta erityisesti Microsoft- ja Google -ympäristöissä, integraatioiden hallinnasta sekä projektijohtamisesta. Tehtävät edellyttävät kehittävää työotetta, kykyä aikataulutettuun projektityöhön, oma-aloitteista ja ratkaisunhakuista työskentelytapaa sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Lisäksi arvostamme julkishallinnon tuntemusta sekä kokemusta järjestelmähankinnoista ja ohjelmistosuunnittelusta.

Erikoissuunnittelijan toimen kelpoisuusvaatimuksena on alan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja riittävä työkokemus.

Palkkaus ja työaika määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen KVTES mukaan. Tehtävään valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Oletko juuri sinä hakemamme tekevä ja vastuullinen ryhmäpeluri – tehdäänkö diili? Täytä hakemuksesi sähköisesti kuntarekry.fi-palvelussa, työavain 342730 ma 19.4.2021 klo 16:00 mennessä.
Hakuaikaa on jatkettu, aiemmin saapuneet hakemukset otetaan huomioon.

Kelpoisuutta osoittavat asiakirjat liitetään sähköiseen hakemukseen pdf-tiedostona (Yksittäisen liitteen koko enintään 1 Mt). Alkuperäiset kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen