Eläintenhoitajan määräaikainen toimi

Seinäjoen alueen ympäristöterveydenhuollossa on auki eläintenhoitajan toimi määräaikaiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen 8.7.2024-31.12.2024 väliselle ajalle tai sopimuksen mukaan.

Seinäjoen alueen ympäristöterveydenhuollossa on auki eläintenhoitajan toimi määräaikaiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen 8.7.2024-31.12.2024 väliselle ajalle tai sopimuksen mukaan.

Työtehtävät sijoittuvat Lapuan kahden eläinlääkärin yhteisvastaanotolle yhteensä viiden eläintenhoitajan tiimiin, joista yksi on vastaava eläintenhoitaja. Työtehtäviin kuuluu mm. asiakaspalvelu puhelimessa ja vastaanotolla. Eläinlääkärin avustaminen eläimen tutkimuksissa ja kirurgiassa. Laboratorionäytteiden tekeminen. Haavahoito. Röntgenkuvaus. Välinehuolto (pien- ja suureläinvälineet). Löytöeläinten perushoito.

Tehtäväkohtainen palkka on 2150,00 €/kk. Työsuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Työ on jaksotyötä kolmessa vuorossa. Hoitaja osallistuu pieneläinpäivystykseen työparina eläinlääkärin kanssa.
Kelpoisuusvaatimuksena on eläintenhoidon ammattitutkinto tai muuten hankittu riittävä osaaminen. Toimen hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, hyvää suomen kielen suullista ja vähintään tyydyttävää kirjallista taitoa, vuorovaikutustaitoja sekä tiimityöskentelytaitoja.

Hakemukset toimeen toimitetaan Kuntarekry.fi-järjestelmän kautta viimeistään 19.6.2024 klo 12. Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseesi liitteeksi. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Koeaika on 2 kuukautta.

Seinäjoen alueen ympäristöterveydenhuolto toimii 12 kunnan alueella: Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Isokyrö, Kauhava, Kuortane, Lappajärvi, Lapua, Seinäjoki, Soini, Vimpeli ja Ähtäri. Alueen asukasluku on yhteensä noin 160.000 asukasta. Ympäristöterveydenhuollon henkilöstömäärä on yhteensä 46: ympäristöterveysjohtaja, johtava kaupungineläinlääkäri, johdon sihteeri, eläinlääkintähuollon assistentti, terveystarkastajat 14, praktikkoeläinlääkärit 18, eläintenhoitajat 5, valvontaeläinlääkärit 3 ja hygieenikkoeläinlääkärit 2.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen