2 nuoriso-ohjaajaa

Seinäjoen kaupungin nuorisopalvelut hakee kahta nuoriso-ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen.
Nuoriso-ohjaajan pääasiallisiin tehtäviin kuuluu nuorisotilan toiminnasta vastaaminen ja toteuttaminen oman työtiimin kanssa. Toimenkuvaan sisältyy verkostoyhteistyö muiden alueen toimijoiden kanssa sekä nuorisopalveluiden yhteisten leirien, retkien ja tapahtumien suunnittelua ja toteuttamista.

Tarjoamme monipuolista työtä, jossa sinulla on työyhteisö tukenasi. Edellytämme oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, ohjaustaitoja sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Eduksi katsotaan kokemus nuorten kanssa tehtävästä työstä, nuorten kohtaamisen taidot sekä verkostojen tunteminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään nuoriso- ja yhteisöohjaajan perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto.

Nuoriso-ohjaajan työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä ja tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Työaika on 38,25 h/viikko.

Tehtäväkohtainen palkka on 2457,24 € / kk. Palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät Kunta-alan yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Noudatamme 6 kk koeaikaa.

Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) sekä toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Työsuhteiden aloituspäivämäärät ovat 1.8.2024 ja 1.9.2024, tai sovitusti.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen