+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työ ja yrittäminen » Avoimet työpaikat Seinäjoen kaupungilla » Ajankohtaista » Työpaikat » 2018 » Lokakuu » Vastaava ohjaajan lastensuojelulaitokseen

Vastaava ohjaajan lastensuojelulaitokseen

5.10.2018, klo 12:33

Seinäjoen kaupungin sosiaali- ja terveyskeskus hakee osaavaan joukkoonsa vastaavaa ohjaajaa Pajurinteen lastensuojelulaitokseen

Upeassa kaupunkimiljöössä, vehreän luonnon keskellä sijaitseva Pajurinteen lastensuojelulaitos on yli viidenkymmen toimintavuoden aikana vahvistanut paikkansa seinäjokelaisten lasten ja heidän perheidensä tukena osana palvelujärjestelmää. Nykyisin seitsemällä asiakaspaikalla kohdataan vuosittain useita kouluikäisiä lapsia ja varhaisnuoria perheineen.

Hakuaikaa on jatkettu 19.10.2018 saakka. Kaikki jo aikaisemmin hakeneet otetaan huomioon valintaa tehtäessä.

Vastaava ohjaaja toimii toimintayksikössä vastuuhenkilönä ja huolehtii siitä, että lapsi on kaiken toiminnan keskiössä ja hänen äänensä on kuuluvilla. Myös lapsen perhettä tuetaan hyvää vahvistaen. Vastaavan ohjaajan tehtävä on toimia lähiesimiehenä tavoitteiden mukaisesti osaamistaan hyödyntävässä työyhteisössä.
Virka alkaa sopimuksen mukaan. Virkasuhteessa on neljän kuukauden koeaika.

Kelpoisuusehtona on Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä § 8 mukainen sosionomin tutkinto, johon sisältyy tai on myöhemmin hankittu esimies- ja johtamiskoulutusta. Lisäksi edellytetään työkokemusta lastensuojelun sijaishuollosta ja esimiestehtävistä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Rikosrekisteriote ja ammattioikeusrekisteröintitodistus sekä työtodistukset on esitettävä sekä todistus terveydentilasta. Työpaikkamme on savuton.

Laita hakemus KuntaRekryyn (työavain 196654) ja kerro edellä mainittujen lisäksi, mikä erityistaito tai kyky sinulla on.

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mustikka?

Kommentit

Ei kommentteja