+
Tulosta
Etusivu

Ohjaajan toimi aikuissosiaalityössä

5.10.2018, klo 13:38

Seinäjoen kaupungin aikuissosiaalityön palveluissa vastataan toimeentulon, työllistymisen edistämisen, kotona asumisen ja muihin sosiaalihuollon yleisiin palvelutarpeisiin, jotka koskevat työikäistä väestöä.

Ohjaajan tehtävän sijoituspaikkana on asumisen tuen yksikkö, jonka tehtäviin kuuluvat päihde- ja/tai muista riippuvuuksista kärsivien henkilöiden arjen hallinnan tukeminen ja ohjaaminen. Työtä tehdään yksilö- ja parityönä sekä yhteistyöverkostoissa mm. sosiaalitoimen aikuissosiaalityön, päihdepalvelujen ja työllisyyspalvelujen kanssa. Lisäksi verkostotyötä tehdään asumisyksiköiden ja laitosten kanssa. Asiakkaita kohdataan yksilö- ja ryhmätapaamisilla. Työn painopiste on kotikäyntityössä. Tukiasiakkaisiin kuuluvat tuetun asumisen asiakkaat välivuokra-asunnoissa ja muissa asunnoissa.

Hakijoilta edellytetään ammatillisuutta, asiakastyön osaamista, yhteistyötaitoja, ryhmäohjaamisen taitoja sekä päihdetyön osaamista ja halua työn kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on lähihoitajan tutkinto tai muu tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto.

Palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.
Työ alkaa 1.12.2018 tai sopimuksen mukaan. Toimessa noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä työterveyshoitajan todistus terveydentilastaan. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Haku kuntarekry.fi -sivuston kautta (hakuavain 199504).

Haku päättyy 31.10.2018.
Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on aurinko?

Kommentit

Ei kommentteja