+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työ ja yrittäminen » Avoimet työpaikat Seinäjoen kaupungilla » Ajankohtaista » Työpaikat » 2018 » Lokakuu » Sairaanhoitajan toimen sijaisuus Kytösavussa

Sairaanhoitajan toimen sijaisuus Kytösavussa

4.10.2018, klo 14:31

Kytösavun asumispalveluyksikössä on haettavana sairaanhoitajan sijaisuus ajalle 17.12.2018 - 5.11.2019

Kytösavun asumispalveluyksikkö tuottaa asumispalveluja kehitysvammaisille henkilöille. Asumispaikkoja on 14. Lisäksi asumisyksikössä on yksi tilapäishoitopaikka. Henkilökuntaan kuuluu yhteensä 13 työntekijää.

Sairaanhoitaja vastaa asukkaiden terveydenhuollon seurannasta sekä lääkehoidon toteuttamisesta. Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu myös asukkaiden perushoito, avustaminen ja ohjaaminen päivittäisissä toiminnoissa ja itsenäisessä elämässä. Työ sisältää myös asukkaiden läheisten ja verkostojen kanssa tehtävää yhteistyötä. Työ on kolmivuorotyötä. Sairaanhoitaja toimii myös vastaavan ohjaajan varahenkilönä. Arvostamme tiimityötaitoja, kykyä itsenäisiin päätöksiin ja kokemusta kehitysvammatyöstä.

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan sijaisuuteen on Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä (559/1994) 5 §:n mukainen laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.
Love-lääkehoidon osaamisen testi tulee olla suoritettuna ennen sijaisuuden alkamista.
Koeaika 6 kk.

Hakemukset Kuntarekry.fi -sivuston kautta, hakuavain 199341.

Haku päättyy 19.10.2018.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Oma maa mansikka, muu maa mikä?

Kommentit

Ei kommentteja