+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työ ja yrittäminen » Avoimet työpaikat Seinäjoen kaupungilla » Ajankohtaista » Työpaikat » 2017 » Elokuu » Kansalaisopiston apulaisrehtorin virka

Kansalaisopiston apulaisrehtorin virka

4.8.2017, klo 11:06

Kansalaisopiston apulaisrehtorin työhön kuuluu kokonaisvastuu opetuksen suunnittelusta, erilaisten hankkeiden ja tiedottamisen vastuuhenkilönä toimiminen, hallinnollisiin tehtäviin osallistuminen sekä rehtorin varahenkilönä toimiminen. Apulaisrehtorin omana suunnitteluvastuualueena ovat tällä hetkellä kuvataiteiden ja kädentaitojen sekä avoimen yliopiston opinnot. Virka on vakinainen ja täytetään 15.9.2017 alkaen.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti: ylempi korkeakoulututkinto, asianomaisen koulutusmuodon opettajan kelpoisuus sekä riittävä työkokemus opettajan tehtävissä. Lisäksi edellytämme riittävää opetushallinnon ja vapaan sivistystyön tuntemusta ja kokemusta, hyviä tvt- ja vuorovaikutustaitoja, erinomaista tiiminjohto- ja organisointikykyä sekä kiinnostusta ja kykyä koko kansalaisopiston kehittämiseen. Eduksi katsotaan hankeosaaminen ja kokemus kansainvälisyyshankkeista.

Palkkaus ja työaika määräytyvät Kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen (Osio F, liite12) mukaan.

Hakemukset tulee toimittaa sähköisesti kuntarekryn kautta 25.8.2017 klo 15.00 mennessä.

Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on viimeistään 30 päivän kuluttua päätöksen tiedoksisaannista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä tarvittaessa rikosrekisterilaissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Yhteystiedot

Lisätietoja 7.8. alkaen: rehtori Maija-Liisa Gröhn, p. 06 4162 587
www.seinajoki.fi/tyopaikat


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä on paikka, mistä lainataan kirjoja?

Kommentit

Ei kommentteja