+
Tulosta
Etusivu

Isännöitsijän virka

15.12.2016, klo 11:56

Seinäjoen kaupungilla on haettavana

ISÄNNÖITSIJÄN VIRKA

Työavain 123329

Virka sijoittuu kaupungin tekniikkakeskuksen tilapalvelujen tulosalueen isännöinnin tulosyksikköön isännöintipäällikön alaisuuteen.

Isännöitsijän viran perustehtävään kuuluu Seinäjoen kaupunkikonsernin tytär- ja osakkuuskiinteistöyhtiöiden hallinnollisen ja teknisen isännöinnin tehtävät. Viranhoitoon sisältyy määriteltyjen yhtiöiden toimitusjohtajana toimiminen.

Isännöitsijän tehtävänä on vastata osaltaan kaupungin rakennuskannan omistajaohjaukseen liittyvistä tehtävistä osana kaupungin konserniohjausta sekä ylläpitää ja kehittää kaupunkikonsernin kiinteistöyhtiöiden toimintamalleja. Viran tehtäväkenttään kuuluvat rakennukset ovat pääosin toimitila- tai julkisen palvelun rakennuksia.

Tehtäväkuvaus tarkentuu virkaan valittavan henkilön koulutuksen ja työkokemuksen perusteella. Työ alkaa 1.2.2017 tai sopimuksen mukaan.

Edellytykset: Soveltuva tekninen, hallinnollinen tai kaupallinen korkeakoulututkinto tai aiempi opistotasoinen tutkinto ja vankka kokemus toimialueesta. Tehtävä edellyttää rakennusten taloteknisten järjestelmien tuntemusta sekä kykyä luoda, käyttää ja seurata rakennusomaisuuteen liittyviä sopimusmalleja, tilastoja ja kirjanpitoja. Työtehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää itsenäistä työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja kiinteistöhallinnan tietotekniikkajärjestelmien sujuvaa hallintaa sekä kykyä selkeään suullisen ja kirjalliseen ilmaisuun.

Hakemukset tarvittavine tutkinto- ja työtodistuksineen kuntarekryn kautta viimeistään 4.1.2017 klo 14 mennessä.

Palkkaus KVTES:n mukaan.


Lisätiedot:
Isännöintipäällikkö Jouni Tiisijärvi, 040 7748 385, jouni.tiisijarviseinajoki.fi, sekä
kaupunginarkkitehti Jussi Aittoniemi, p 06 416 2226, 040 585 3917, jussi.aittoniemiseinajoki.fi


Seinäjoki 9.12.2016


Tekniikkakeskus
Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja