+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työ ja yrittäminen » AIMO, Monialainen työllisyyspalvelu

AIMO, Monialainen työllisyyspalveluKaikkien seinäjokisten, työmarkkinatukeen oikeutettujen palvelut saman katon alta!

AIMO on monialainen työllisyyspalvelu, joka on osa työ- ja elinkeinoministeriön käynnistämiä alueellisia pilottihankkeita työvoima- ja yrityspalvelujen kehittämiseksi. Seinäjoella kokeillaan uutta allianssimallia työmarkkinatukeen oikeutettujen asiakkaiden palveluissa. Tavoitteena on tarjota asiakkaille enemmän tietoa ja asiantuntevaa palvelua jokaisen yksilöllisen tarpeen mukaisesti sekä helpompi ja nopeampi väylä eri palveluihin.

Allianssin sopimusosapuolina ovat Seinäjoen kaupunki, KELA, Etelä-Pohjanmaan TE-palvelut, Sedu ja Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus. Toukokuussa 2019 AIMOn asiakkaiksi siirtyvät alle 30-vuotiaat, työmarkkinatukeen oikeutetut seinäjokiset työnhakija-asiakkaat ja syksyllä palvelu laajenee koskemaan kaikenikäisiä työmarkkinatukeen oikeutettuja asiakkaita. Ydinajatus on tarjota palvelut vaivattomasti, yhdestä paikasta. Jokaiselle asiakkaalle tulee omaohjaaja, joka yhdessä asiakkaan kanssa suunnittelee ne palvelut, joita asiakas tarvitsee oman tilanteensa ratkaisemiseksi.

AIMO sijaitsee Seinäjoella osoitteessa Keskuskatu 32 I-rappu, 3. kerros.

AIMO toimii aamupäivisin ajanvarauksella ja ilman aikaa voit tulla asioimaan ma-pe klo 12-15.30.

Saapumisohjeet:

Jalankulkijat ja pyöräilijät: saapuminen Puskantien kautta

Autoilijat: saapuminen Keskuskadun kautta

Alueella tehdään remonttitöitä, jonka vuoksi pysäköinti on sallittu vain musiikkiopiston edessä ja Framin puoleisella päädyllä.

Seuraa AIMOa myös Instagramissa @aimo_sjk ja Facebookissa @AIMOSjk (AIMO Seinäjoki). Somesta löydät ajankohtaista tietoa AIMOn toiminnasta.


AIMOn kanssa samoissa tiloissa toimii myös Ohjaamo Seinäjoki, joka tarjoaa tietoa, neuvontaa ja ohjausta koulutukseen, työnhakuun ja arkeen liittyen. Ohjaamo on tarkoitettu kaikille alle 30-vuotiaille nuorille ja palvelu on täysin maksutonta. Lisätietoa Ohjaamosta löytyy Ohjaamo Seinäjoen Facebook-sivulta, instagramista ja osoitteesta ohjaamot.fi.


Yhteystiedot

Keskuskatu 32 I rappu 3 krs.

p. 050 5270 726


aimo@seinajoki.fi (huom! Älä lähetä sähköpostiin asiakaspostia)

Projektijohtaja Annukka Haapa-aho p. 029 50 27798

Projektiasiantuntija Piia Kaunisto p. 029 50 27787