Kesätyötuki on Seinäjoen kaupungin maksama tuki työnantajalle, joka palkkaa kesätyöhön 16-17 -vuotta kuluvan kalenterivuoden aikana täyttävän seinäjokisen nuoren. Työnantaja voi olla yritys tai yhdistys (Y-tunnus vaaditaan) tai yksityinen työnantaja. Tukea maksetaan pääsääntöisesti enintään yhden nuoren osalta samalle työnantajalle määrärahojen puitteissa.

Työllistävän yrityksen tai yhdistyksen kotipaikkaa tulee olla Seinäjoella. Työllistettävän nuoren tulee olla kirjoilla Seinäjoella. Kesätyön tulee kestää vähintään kaksi viikkoa ja työajan tulee olla vähintään 25 tuntia viikossa. Takautuvasti maksettava kesätyötuki työnantajalle on suuruudeltaan 300 euroa. Kesätyöntekijän palkkaus määräytyy toimialan työehtosopimuksen mukaisesti.

Työllistettävä nuori ei voi olla työllistäjän lähisukulainen. Tukea ei voida myöntää, mikäli nuori on jo vastaanottanut Seinäjoen kaupungin tarjoaman kesätyöpaikan tai jos yritys tai yhdistys saa muuta tukea nuoren palkkaamiseksi. Työllistäjä hoitaa palkanmaksun sekä palkanmaksuun liittyvät lakisääteiset sosiaalikulut ja vakuutukset.

Ilmoita 30.05.2021 mennessä tarjoamastasi kesätyötukipaikasta Tiina Jokela-Lylylle joko sähköpostilla tai puhelimitse.
tiina.jokela-lyly@seinajoki. fi tai 044 470 0459

Työnantaja hakee kesätyötuen maksatusta työllistymisjakson päätyttyä hakulomakkeella.

Hakemuksen liitteeksi tarvitaan:

Palkanmaksutosite, josta selviää työllistetylle nuorelle maksettu palkka sekä työssäoloaika (kesto vähintään kaksi viikkoa, työaika vähintään 25 h/vko).

Kopio työllistetyn nuoren työsopimuksesta.

Hakemuslomake liitteineen palautetaan 30.9.2021 mennessä, myöhässä tulleita hakemuksia ei käsitellä.

Seinäjoen kaupunki, Pirjo Hautojärvi PL 215, 60101 Seinäjoki

Tai salatulla sähköpostilla.

Toimita tositteet maksetuista palkoista sekä tietosuojaseloste allekirjoitettuna Työllisyyspalveluihin, ilman näitä tukea ei makseta. Voit toimittaa salatun sähköpostin kautta  https://securemail.seinajoki.fi  Turvapostissa vastaanottajaksi määritellään tyollisyyspalvelut@seinajoki.fi.

Työnantaja kysy lisätietoja kesätyötuesta Tiina Jokela-Lylyltä.

Hakulomakkeeseen pääse tästä.