Kaikkien seinäjokisten, työmarkkinatukeen oikeutettujen palvelut saman katon alta!

AIMO on monialainen työllisyyspalvelu, joka tarjoaa palvelut vaivattomasti, yhdestä paikasta. AIMOssa toimivat Kela, Seinäjoen kaupungin sosiaali-, terveys- ja työllisyyspalvelut, TE-toimisto ja Sedu. AIMOn tavoitteena on tarjota asiakkaille enemmän tietoa ja asiantuntevaa ohjausta jokaisen yksilöllisen tarpeen mukaisesti sekä helpompi ja nopeampi väylä eri palveluihin. Jokaisella asiakkaalla on omaohjaaja, joka yhdessä asiakkaan kanssa suunnittelee ne palvelut, joita asiakas tarvitsee oman tilanteensa ratkaisemiseksi.

Asiointi koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen aikana:

AIMOn palveluiden turvaamiseksi ja koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi toimimme syyskuusta 2020 alkaen seuraavasti:

AIMO palvelee pääasiassa sinua etänä eli puhelimitse ja verkkopalveluin.
AIMOn puhelinneuvonta avoinna 9–15.30. p. 050 5270 726.
Puhelimitse voit jättää yhteydenottopyynnön omaohjaajalle.
Hakemuksia ja muuta postia voit toimittaa postilaatikkoomme, joka löytyy i-rapun yhteydestä.
Virkailijoiden kanssa sovitut tapaamiset toteutetaan puhelimitse tai Teams-kokouksena, mutta nuorten palveluissa sinut voidaan kutsua myös paikan päälle AIMOon.

Asiointi aulapalvelussamme on myös mahdollista välttämättömissä tapauksissa. Huomaathan, että ovemme rappukäytävään on lukittuna, joten soita ovikelloa saapuessasi. Asiaa hoitaessasi, varauduthan odottamaan myös rappukäytävän puolella, jos eteistilamme ovat jo täynnä.

Tulethan asioimaan meille vain terveenä ja noudatat edelleen hyvää käsihygieniaa sekä huolehdit riittävistä turvaväleistä muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaamme.

AIMO sijaitsee Seinäjoella osoitteessa Keskuskatu 32 (I-rappu), 2.–3. kerros.
AIMO palvelee ajanvarauksella ja on avoinna ma-pe klo 9–16.
Neuvonta ja hakemusten vastaanotto 3 krs.

Taustaa:
AIMO on osa työ- ja elinkeinoministeriön käynnistämiä alueellisia pilottihankkeita työvoima- ja yrityspalvelujen kehittämiseksi. Seinäjoella kokeillaan allianssimallia työmarkkinatukeen oikeutettujen asiakkaiden palveluissa. Allianssin sopimusosapuolina ovat Seinäjoen kaupunki, KELA, Etelä-Pohjanmaan TE-palvelut, Sedu ja Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus. Toiminta on käynnistynyt vuonna 2019 siten, että toukokuussa palvelussa aloittivat alle 30-vuotiaat ja syyskuussa palvelun piiriin siirtyivät kaikenikäiset seinäjokiset työmarkkinatukeen oikeutetut asiakkaat.

Tietosuojaseloste: Kullakin allianssiorganisaatiolla omat tietosuojaselosteensa, löytyvät organisaatioiden omilta nettisivuilta.