Seinäjoen kaupungilla on tarjolla myös lyhytaikaisia sijaisuuksia ja ns. keikkatyötä. Sijaisuuksia on mm. päiväkodeissa, kouluilla, lääkärien ja hoitajien vastaanotolla, kaupunginsairaalassa ja suun terveydenhuollossa. Rekrytoimme sijaisuuksiin eri aloille valmistuneita ammattilaisia sekä alalle opiskelevia osaamisen mukaisiin tehtäviin.

Lyhytaikaisten sijaisuuksien hakulinkit toimialueittain löydät tältä sivulta. Pidemmistä sijaisuuksista ilmoitetaan www.seinajoki.fi/tyopaikat

Sosiaali- ja terveyskeskus

Tarjoamme monipuolisia, mielenkiintoisia ja sopivasti haastavia työtehtäviä nyt ja tulevaisuudessa. Sijaistarpeemme vaihtelevat keikkatyöstä pidempiaikaisiin sijaisuuksiin.

Linkki sosiaali- ja terveyskeskuksen sijaisuuksiin.

Varhaiskasvatus

Seinäjoen kaupungin varhaiskasvatuksessa on tarjolla varhaiskasvatuksen opettajien ja lastenhoitajien, päiväkotihuoltajien, erityisopettajien ja avustajien lyhytaikaisia sijaisuuksia.

Hae varhaiskasvatuksen sijaisuuksia Kuntarekryssä. Työavaimen numero 70446.

Kun olet tallentanut tietosi Kuntarekryyn, sinut kutsutaan sijaisstarttihaastatteluun. Tämän jälkeen sinulle voidaan tarjota sijaisuuksia. Mahdolliset sijaisuudet tulevat sinulle soittamalla tai tekstiviestinä sijaisrekrystä.

Tiedustelut
Arkisin klo 9–13
Eija Källi-Niemi
044 550 2434
Seinäjoen varhaiskasvatuksen sijaisrekry

Källi-Niemi Eija

toimistotyöntekijä , Varhaiskasvatuksen hallinto

Opetus

Seinäjoen kaupungin opetustoimessa on tarjolla opettajien ja koulunkäynnin- ja iltapäivätoiminnanohjaajien lyhytaikaisia sijaisuuksia.

Koulunkäynnin- ja iltapäivätoiminnanohjaajien sijaisuudet

Hae koulunkäynnin- ja iltapäivätoiminnanohjaajien sijaisuuksia Kuntarekryssä. Työavaimen numero 301610.

Opettajien sijaisuudet

Tiedustele lyhytaikaisia opettajan sijaisuuksia ensisijaisesti suoraan koulujen rehtoreilta. Tai lähetä tietosi ja cv sähköpostilla sivistyskeskus@seinajoki.fi, josta ne välitetään kouluille.