Vesipeuhula perheille alkaa 19.11.2022

Kuvassa aikuinen kannattelee lasta uima-altaassa hymyillen. Lapsella kauha käsissä ja käsikellukkeet. Taustalla kaakeliseinä ja ihmisiä.

Järjestämme 10 kerran perhevesipeuhularyhmiä lauantaisin klo 11.45 – 12.15 monitoimialtaalla.

  • 19.11. – 17.12.2022 / 14.1. – 11.2.2023
    Ilmoittautuminen 9.-17.11.
  • 18.2. – 13.5.2023
    Ilmoittautuminen 30.1.-12.2.

Vesipeuhula perheille on 1 – 5 vuotiaiden lasten sekä vanhemman/ vanhempien yhteinen uintituokio. Altaalla edetään leikinomaisesti tutustuen veteen ja alkeisuintiin toimintatuokioiden myötä oman aikuisen kanssa. Koulutettu ohjaaja on opastamassa perhevesipeuhulassa. Altaalla on myös mahdollisuus omatoimiseen leikkiin, välineiden kokeiluun sekä liikkumiseen vedessä.

Hinta

60 €/ 10 kerran ryhmä (sisältää lapsen sekä 1-2 aikuisen ohjauksen) + aikuisilta uintimaksut.
Ryhmämaksu laskutetaan. Laskut ovat perintäkelpoisia.

Ilmoittautuminen

Vesipeuhulaan ilmoittaudutaan sähköisesti Timmi järjestelmällä. Muista rekisteröityä ja lisätä lapset järjestelmään ennen ilmoittautumisen alkua. Ilmoita ryhmään vain lapset.
Huoltaja rekisteröityy järjestelmään ja lapsi lisätään käyttäjätilille kohdassa: Omat tiedot – Omat tiedot ja valitse sieltä Lasten tiedot -välilehti. Täytä tähdellä merkittyjen tietojen lisäksi henkilötunnus ja kotikunta ja paina Tallenna -painiketta. Näytön yläreunaan tulee varmistus ”Asiakas luotu!”.
Laita lapselle puhelinnumeroksi ja sähköpostiosoitteeksi omat tietosi, sillä ryhmää koskevat tiedotteet lähetetään lapsen kohdassa annettuihin yhteystietoihin.
Lapsen lisääminen käyttäjätilille ei toimi mobiililaitteilla.

Mukaan päässeille laitamme ohjeita sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä.
Mukaan mahtuu 14 lasta.

Lue ohjeita ilmoittautumiseen

Lisätietoja vauvauinnista vesipeuhulasta

Kivimäki Sarika

erityisliikunnan koordinaattori , Liikunnanohjaus