Uudet tontit hakuun

Omakotitalon työmaa kuvattuna ylhäältä.

Seinäjoen kaupungin uudet tontit tulevat haettaviksi keskiviikkona 16.11.2022. Omakotitalon rakentajille on tarjolla yhteensä 43 tonttia. Tonteista kahdeksan sijaitsee Hallilanvuoren alueella ja loput 35 Pajuluoman alueella. Ammattirakentajille puolestaan löytyy suunnitelmien perusteella haettavia asuinkerrostalo-/rivitalotontteja Pajuluoman, Kärjen ja Karhuvuoren alueilta sekä lisäksi Hallilanvuoren jatkeelta, jossa on tarjolla myös ryhmäpientalotontti useamman pientalon rakentamiseen.

Hallilanvuoren jatkeelle on kaavoitettu monimuotoista asumista ja nyt haettaviksi tulevat tontit ovat alueen ensimmäiset. Pajuluoman omakotitontit sijaitsevat uudella kaava-alueella Ruukintien varressa, aiemman asuntoalueen eteläpuolella. Asuntoalueita yhdistää loistavat ulkoilumahdollisuudet. Alueiden yhdyskuntatekniikka rakennetaan talven aikana ja tonteilla on mahdollista aloittaa rakentaminen ensi keväänä. 

Tontteja haetaan sähköisessä tontinhakupalvelussa. Viimeinen hakupäivä on 7.12.2022. Lisätietoa tonttihausta www.seinajoki.fi/tonttitori.

Lisätietoja:
Tarja Karhu, maankäyttöinsinööri, asuntotontit
tarja.karhu@seinajoki.fi, p. 040 528 6985