Syksyn yhteisötreffit kylä- ja kaupunginosatoimijoille

Kuvassa ihmisiä istuu ulkona katoksen alla. Katoksesta roikkuu värivaloja.
Yhteisötreffit on kylä- ja kaupunginosatoimijoiden verkostotilaisuus, jossa käydään läpi yhteisöjen ajankohtaiset kuulumiset ja tapahtumat sekä kaupungin ja Leader liiverin tarjoamat avustukset, rahoitusmahdollisuudet ja muu yhteisöllisyyttä tukeva toiminta. Tule mukaan verkostoitumaan!

Seinäjoen kaupunki on neljän vuoden ajan järjestänyt yhteisötreffejä kylä- ja kaupunginosatoimijoille yhteistyössä Seinäjoen Seudun Kehittämisyhdistys Liiveri ry:n kanssa.  Kylä- ja kaupunginosatoimijoiden yhteisötreffit on tilaisuus, joka on avoin kaikille kylien ja kaupunginosien kehittämisestä kiinnostuneille. Yhteisötreffit järjestetään kaksi kertaa vuodessa. Yhteisötreffeillä vierailemme eri kylätaloissa ja muissa kokoontumispaikoissa, tutustuen samalla erilaisiin yhteisötoimijoiden tiloihin.

– Jos sinun asuinalueellasi ei ole aktiivista kylä- tai kaupunginosayhteisöä, ja haluaisit sellaisen perustaa, niin suosittelen tulemaan mukaan yhteisötreffeille. Siellä voit vaihtaa ajatuksia ja ideoitasi yhteisöllisyyden kehittämiseksi omalla asuinalueellasi. Olemme keränneet kylä- ja kaupunginosatoimijoiden verkkosivuja ja Facebook-kanavia tälle seinajoki.fi/kylatjakaupunginosat sivustolle. Olisi hienoa, jos mahdollisimman moni asukas löytäisi oman asuinalueensa yhteisöllisen toiminnan ja liittyisi mukaan, toivoo vuorovaikutussuunnittelija Kirsi Mattila.

Syksyn 2022 yhteisötreffien aikataulut:

  • ti 20.9. klo 17.30-19.30 Peräseinäjoki, Honkakylän varhaiskasvatuskeskus, Jouttikoskentie 25, Louko
  • ke 28.9. klo 17.30-19.30 Nurmo & kantakaupunki, Haalitalo, Latikanmäentie 4, Nurmo
  • ke 5.10. klo 17.30-19.30 Ylistaro, Aseman kylätalo, Könnintie 125, Ylistaro

Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen!

Mukana ohjelmassa:

  • Kaupungin osallisuusmallin päivitys
  • Liiverin ajankohtaiset (Rahoituskausi 2023 – 2027)
  • Peräseinäjoki ja Ylistaro: Kylillä kaiken ikää -hankkeen ajankohtaiset
  • Peräseinäjoki: Jotain muuta -hankkeen ajankohtaiset
  • Kantakaupunki & Nurmo: Hugo tarjoaa! -avustushaku Kalevan Navetan Hugo-salin maksuttomista käyttövuoroista.

Lisätietoa yhteisötreffeistä.  

Lisätietoja: vuorovaikutussuunnittelija Kirsi Mattila, Seinäjoen kaupunki, elinvoima ja kilpailukyky, p. 040 530 5111, kirsi.mattila@seinajoki.fi