Seinäjoki kutsuu järjestöjä kumppanuuspöytään 20.5.

Miten alueen asukkaiden palveluja parannetaan kuntien ja yhdistysten yhteistyönä? Millainen on järjestöystävällinen kunta? Näitä asioita pohditaan Etelä-Pohjanmaalla toteutuvissa kumppanuuspöydissä.
Kuvituskuva, jossa on kuvattu pöytä, jonka ympärillä on ihmisiä. Pöydän keskellä lukee #muavarten

Kumppanuuspöydissä toimijat kohtaavat, oppivat tuntemaan toisiaan ja suunnittelevat yhteistyötä. Kumppanuuspöytä on myös kansalaisvaikuttamisen kanava, jolla asukkaiden ja muiden toimijoiden ääni saadaan kuuluviin päätöksenteossa.

Seinäjoella kokoonnutaan virtuaaliseen kumppanuuspöytään 20.5.2021

Seinäjoen kaupunki järjestää yhteistyötahojensa kanssa kumppanuuspöydän torstaina 20.5.2021 klo 17–19. Tilaisuus toteutetaan virtuaalisena. Seinäjoella toimivia yhdistys- ja järjestötoimijoita, kaikkia asiasta kiinnostuneita asukkaita sekä organisaatioiden työntekijöitä ja luottamushenkilöitä kutsutaan keskustelemaan, kertomaan toiveistaan ja ideoimaan aiheesta: Millainen on järjestöystävällinen kunta ja kuntayhtymä, ja miten palveluja voitaisiin parantaa ja yhteistyötä tiivistää.

Tilaisuudessa kaupungin tervehdyksen tuo Seinäjoen kaupunginjohtaja Jaakko Kiiskilä kertoen mitä järjestöt merkitsevät kaupungille. Tämän jälkeen käydään keskustelua osallistujien kesken järjestöystävällisestä kunnasta.

Etelä-Pohjanmaalla mietitään järjestöystävällisyyttä

Tähän mennessä Etelä-Pohjanmaalla on järjestetty kahdeksan kumppanuuspöytää, joissa on ollut mukana 15 paikkakuntaa. Kesään mennessä jokaisessa 18 kunnassa on kokoonnuttu kumppanuuspöytään samalla järjestöystävällinen kunta -teemalla. Kumppanuuspöytien järjestelyistä vastaavat kuntien ja kuntayhtymien kanssa Järjestöt mukana muutoksessa -hanke, Leader-ryhmien Kylille-hanke sekä Etelä-Pohjanmaan sote-uudistus.

Ilmoittautuminen Seinäjoen kumppanuuspöytään tämän linkin kautta: www.lyyti.in/kumppanuuspoyta. Mukaan otetaan 50 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuneille lähetetään kokouslinkki sähköpostiin ja muistio tilaisuuden jälkeen.

Lämpimästi tervetuloa virtuaaliseen kumppanuuspöytään!

Lisätietoja:

Teija Matalamäki, asiantuntija, 0504742907, teija.matalamaki@epshp.fi, Etelä-Pohjanmaan sote-rakenneuudistushanke

Kirsi Mattila, vuorovaikutussuunnittelija, 0405305111, kirsi.mattila@seinajoki.fi, Seinäjoen kaupunki

Henna Rantasaari, hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen koordinaattori, 050 354 9311, henna.rantasaari@seinajoki.fi, Seinäjoen kaupunki