Lähde eväsretkelle ja paljasta lempilaavusi

Kuvassa kolme henkilöä istuu laavun edessä makkaratikut kädessä.
Kevät on hyvää aikaa liikkua luonnossa päivien pidentyessä ja luonnon herätessä talviunilta. Retken paras hetki on poiketa laavulle nauttimaan eväitä.

Paljasta samalla lempilaavusi sijainti Seinäjoella kirjoittamalla siitä palautepalveluumme palautetta: risuja, ruusuja tai kehitysideoita. Voit halutessasi liittää palautteeseesi myös kuvan. Kun kirjoitat palautteesi palautepalvelun kautta, auttaa se parhaiten palvelujemme kehittämisessä ja laavujen karttatietojen täydentämisessä.

Huomioithan että osaa laavuista ja levähdyspaikoista siivotaan vielä talven jäljiltä.

Huhtikuun aikana laavuista palautetta ja yhteystiedot jättäneiden kesken arvomme kolmelle onnekkaalle retkeilysetin. Voittajiin otamme yhteyttä henkilökohtaisesti.

Palautepalvelun ilmainen mobiilisovellus löytyy yleisimpien älylaitteiden sovelluskaupoista nimellä Trimble Feedback. Sen avulla pystyt antamaan palautetta nopeasti ja kätevästi paikan päältä, mikäli sallit sijainnin käytön laitteessasi. Sovellus liittää palautteeseen laitteesi paikantaman sijainnin.

Voit ladata palautepalvelun mobiilisovelluksen puhelimeesi tai tablettiisi myös linkin kautta
Lataa sovellus Android-laitteeseen Google Play Kaupasta
Lataa sovellus Applen laitteeseen App Storesta

Palautteen antaminen onnistuu myös internet-selaimella osoitteessa www.seinajoki.fi/palaute.

Palautepalvelun kautta lähettämiäsi tietoja käsitellään Seinäjoen kaupungin tietosuojakäytäntöjen (Kaupunkiympäristön toimiala, pdf) mukaisesti. Palautteesi saatetaan julkaista, mutta sen yhteydessä antamiasi yhteystietoja ei julkaista.

Arvonnan säännöt

Arvontaan voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt. Kampanjan järjestäjä eli Seinäjoen kaupunki pidättää oikeuden hylätä sellaiset osallistujat, jotka ovat rikkoneet sääntöjä. Yksi henkilö voi osallistua useamman kerran. Osallistumisaika 1.4.–30.4.2021.

Arvontaan osallistuvat kaikki osallistumisaikana Trimble Feedback:n kautta laavuista palautetta ja yhteystiedot jättäneet. Palautteet saatetaan julkaista, mutta niiden yhteydessä annettuja yhteystietoja ei julkaista.

Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy säännöt ja Järjestäjän päätökset. Osallistujien tietoja ei käytetä markkinointitoimenpiteisiin.

Osallistumisajan päätyttyä kaikkien palautetta jättäneiden kesken arvotaan kolme retkeilysettiä. Setin arvo n. 25 euroa. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi.

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Järjestäjän toimesta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta osallistumisen kautta saatujen yhteystietojen avulla viikon (7 päivää) sisällä arvonnasta, voittajan oikeus palkintoon raukeaa ilman korvausta.

Järjestäjä ei vastaa missään muodossa välillisistä tai välittömistä vahingoista, jotka aiheutuvat arvontaan osallistumisesta. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden keskeyttää tai päättää arvonnan milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja syitä mainitsematta. Oikeustien käyttäminen on poissuljettu. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Arvonta noudattaa Suomen lakia. Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.