Liikuntapaikkojen kunnossapidon kuulumisia

Liikuntapalvelujen kunnossapidossa on riittänyt kesän aikana tekemistä suurten ottelumäärien ja liikuntatapahtumien vuoksi. Lisäksi reiteillä ja muilla liikunta-alueilla on riittänyt mukavasti liikkujia. Jouppilanvuoren jäähalli avattiin heinäkuun lopussa ja Seinäjoen jäähalli avattiin elokuun puolivälissä kesällä tehdyn kompressoriremontin jälkeen.

Vuoden 2022 isojen kenttähankkeiden lisäksi on toteutettu useita pienempiä projekteja, jotka ovat toteutuneet kesän aikana. Liikuntapalveluiden kunnossapidosta toivomme, että uusia liikuntapaikkoja käytetään ahkeraan ja muut huomioiden.

Kaupungin osallistamisbudjetin liikuntapaikat ja välineet

Kaupungin 2022 vuoden osallistamisbudjetin myötä on toteutettu Tanelin koulun kaksi pingispöytää ja kolmen paikan frisbeegolf-rata.

Kuvassa kaksi ulkopöytätennispöytää. Taustalla rakennuksen seinä.
Kuvassa numikolla frisbeegolfkori. Taustalla puistometsää.

Kyrkösjärven kentän viereen tehtiin asfalttipinnalla oleva yhden korin katukoripallokenttä. Kentälle on syksyn aikana tulossa vielä rajaviivat.

Kuvassa katukoriskenttä. Taustalla metsää puistonpöytä ja hiekkakasa.

Hyllykallion koulu sai uuden pienpeliareenan

Hyllykallion koulun pienpeliareena todettiin tarpeelliseksi vaihtaa huonon kunnon vuoksi. Pienpeliareena oli tarkoitus vaihtaa heinäkuussa, mutta materiaalien toimitusvaikeuksista johtuen urakka siirtyi elokuulle.
Uusi pienpeliareena valmistui 26.8.2022.

Kuvassa tekonurmipintainen peliarena. Taustalla talo ja puita.

Kyrkösvuoren uimarannan pysäköintialueen parantaminen on alkanut

Kuvassa Kyrkösjärven uimarannan parkkipaikka missä kaksi kaivinkonetta kunnostamassa aluetta. Ympärillä metsää, uimarannan rakennuksia, kaksi rantalentopallokenttää ja taustalla sairaala.
Kuvassa hiekkatie jota on levennetty hiekalla. Taustalla metsää.

Kyrkösvuorentien alkupäässä, luontotalo Käpälikön ja Kyrkösjärven uimarannan vieressä oleva pysäköintialueen urakka on alkanut. Parkkialuetta laajennetaan ja pinta asfaltoidaan syksyn aikana. Vanhat rakennekerrokset käytetään lähialueen latupohjien tekoon.
Tällä hetkellä parkkialueen pohjatyöt ovat meneillään ja kokonaisuudessaan asfalttipintainen uusi laajennettu parkkialue on tarkoitus valmistua marraskuun loppuun mennessä.
Työmaan aikana, pyritään järjestämään pienissä määrin jatkuvaa paikoitusmahdollisuutta alueella, mutta edessä on myös työvaiheita, jolloin parkkialue voi olla hetken kokonaan suljettu.